Összejöttem egy kedves,aranyos lánnyal ,de mentális beteg és én is az vagyok. Maradjak vele vagy szakítsak ?
Figyelt kérdés
Középkoru férfi vagyok. Régóta nem volt párkapcsolatom és összejöttem egy 40 éves nővel aki kissé agyilag sérült,de nagyon kedves,aranyos és nem szól nekem semmiért. Még nem volt senkije. Nagyon belémzúgott,de nekem annyira nem tetszik. Viszont egyedül se akarok maradni és más meg nem fogadna el így engem. Nem tudom mit csináljak. Őt se akarom megbántani. A szex se igazán megy nekem a sok mentális gyógyszertől de őt ez se zavarja. Örül hogy lett valakije és nagyon tetszek neki. Nem olyan mint sok mostani nő. Ő visszahuzodo,szerény. Elnéz nekem mindent. Mit csinálnátok a helyembe ?ma 02:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!