Összejöttem egy kedves,aranyos lánnyal ,de mentális beteg és én is az vagyok. Maradjak vele vagy szakítsak ?
Figyelt kérdés
Középkoru férfi vagyok. Régóta nem volt párkapcsolatom és összejöttem egy 40 éves nővel aki kissé agyilag sérült,de nagyon kedves,aranyos és nem szól nekem semmiért. Még nem volt senkije. Nagyon belémzúgott,de nekem annyira nem tetszik. Viszont egyedül se akarok maradni és más meg nem fogadna el így engem. Nem tudom mit csináljak. Őt se akarom megbántani. A szex se igazán megy nekem a sok mentális gyógyszertől de őt ez se zavarja. Örül hogy lett valakije és nagyon tetszek neki. Nem olyan mint sok mostani nő. Ő visszahuzodo,szerény. Elnéz nekem mindent. Mit csinálnátok a helyembe ?dec. 12. 02:52
1/5 anonim válasza:
Igen, maradj vele. Bár nem tudjuk hogy az a mentalis gond ami neked van azt ő a kesöbbiekben is el tudja e fogadni. Előre nem tudod kiszámitani. Ami még fontos lehet..szerintem.. a te számodra hogyha dob téged kesőbb, akkor azt te hogyan fogod megélni.. Nem e okozhat lelkileg nagy gondot. Ha a szexbe meg tudod fogni a nőt akkor nyert ügyed van. Maradni fog veled. Minden jót nektek
2/5 anonim válasza:
Használd ki a lehetőséget, és maradj vele.
Mentális betegként nem kapkodnak az emberért.
Sajnos én is tudom.
3/5 A kérdező kommentje:
Bipoláris zavarom van amúgy. A szexbe meg biztos elfogad,mert még nem volt senkije. Az a baj,hogy nem tetszik külsőleg,de viszont mentalis betegként nem kapnék jobbat szerintem.
dec. 12. 17:15
4/5 anonim válasza:
Tényleg ennyire a külső a lényeg?
Beteg ember vagy, ráadásul nem kis probléma van.
Örülj, hogy nem maradsz egyedül.
5/5 anonim válasza:
Akkor ne tétovázz, aztan majd kialakul. De 40 evesen nem volt senkije az szinte kizárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!