Két mentális beteg alkothat egy párt?
Alkothat, de kérdés hogy milyen minősége lenne a kapcsolatnak
Milyen mentális betegségről van szó?
Ja, hát ebből a kérdezői commentes szempontból nézve már más a helyzet.
Ha jobban megfigyeljük, rengeteg olyan pár, család van, akik beleférnek ezekbe a mentális betegség kategóriákba. Többségüknél megfigyelhető az alapvetően rossz minőségű kapcsolat, meg a gyerekeik életére történő negatív hatások, de mégis mondhatni ez "normális".
Mentális betegségtől függ! NAGYON FÜGG! Egész más mondjuk két depressziós szorongó ember kapcsolata meg mondjuk két személyiségzavarosé! HÚ DE NAGYON! Én tudom...volt szerencsém hozzá, nekem BPD-m van bár elég kevert, már volt két kapcsolatom meg két ilyen kavarás-együtt járás" féleség más emberrel, egyik bipoláris volt, másik kettő személyiségzavaros, egyik impulzív border, a másik csendes border.
Sajnos mivel én voltam a stabilabb én lettem a másik kedvenc személye, ja, hagy nem mondja, milyen stabil egy kapcsolat, mikor egy csendes BPD-s nő (aki nem is tudja, hogy BPD-s!!!, mert az én volt barátnőm nem tudta, azt hitte, hogy szorongásos depressziós) meg egy BPd-s pasi összekerül...az eleje egy elképesztő árzelmi hullámvasút, állandó összebújással meg nyalás-falással, de a legkisebb dologtól szét tud esni ez az egész. Olyan, mint egy repülő bombán ülni! Aminek már megy az időztítője!
Ha a robbanás nem öl meg, akkor a zuhanás fog(ja) a kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!