Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Két mentális beteg alkothat...

Két mentális beteg alkothat egy párt?

Figyelt kérdés
tegnap 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs elvi akadálya. Persze ha gondnokság alatt vannak, akkor lehet a felvigyázóknak beleszólása.
tegnap 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Alkothat, de kérdés hogy milyen minősége lenne a kapcsolatnak

Milyen mentális betegségről van szó?

tegnap 19:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak elméláztam azon, hogy betegként hatványozódna e a problémám, ha egy max. középsúlyos bipollal lennék együtt, beleférne e az életembe. Pedig empatikus vagyok, de lehet nem lenne foganatja egy ilyen kapcsolatnak.
tegnap 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja, hát ebből a kérdezői commentes szempontból nézve már más a helyzet.

Ha jobban megfigyeljük, rengeteg olyan pár, család van, akik beleférnek ezekbe a mentális betegség kategóriákba. Többségüknél megfigyelhető az alapvetően rossz minőségű kapcsolat, meg a gyerekeik életére történő negatív hatások, de mégis mondhatni ez "normális".

tegnap 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nyugi távol áll tőlem a gyerekvállalás, de egy másik jóravaló embernek még lehetek támasza.
tegnap 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen párt.
tegnap 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Mentális betegségtől függ! NAGYON FÜGG! Egész más mondjuk két depressziós szorongó ember kapcsolata meg mondjuk két személyiségzavarosé! HÚ DE NAGYON! Én tudom...volt szerencsém hozzá, nekem BPD-m van bár elég kevert, már volt két kapcsolatom meg két ilyen kavarás-együtt járás" féleség más emberrel, egyik bipoláris volt, másik kettő személyiségzavaros, egyik impulzív border, a másik csendes border.

Sajnos mivel én voltam a stabilabb én lettem a másik kedvenc személye, ja, hagy nem mondja, milyen stabil egy kapcsolat, mikor egy csendes BPD-s nő (aki nem is tudja, hogy BPD-s!!!, mert az én volt barátnőm nem tudta, azt hitte, hogy szorongásos depressziós) meg egy BPd-s pasi összekerül...az eleje egy elképesztő árzelmi hullámvasút, állandó összebújással meg nyalás-falással, de a legkisebb dologtól szét tud esni ez az egész. Olyan, mint egy repülő bombán ülni! Aminek már megy az időztítője!

Ha a robbanás nem öl meg, akkor a zuhanás fog(ja) a kapcsolatot...

tegnap 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!