Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Másokat bántok a mentális...

Másokat bántok a mentális tüneteim miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Állandóan az utcát járom, ordibálva, kötekedve. Gyerekeket ijesztgetek, iskolákba megyek be. Ordibálok a rendőröknek és kötekedek velük, de csak lepofoznak, nem visznek be, mondván bolond vagyok. Átmegyek a forgalmas utakon, ott, ahol gondolom. Dudálnak rám állandóan, de lesz*rom. Mindezt azért, mert a vágyaimat követem, amit más elfojt. Én nem tudok ellenállni az impulzusaimnak, mert ha jön valami én megteszem. Nem tudom, hogy mi bajom van, ez pszichózis már? Meg vagyok hasadva? Nem tudom, de én boldog vagyok. Igen, én így élek, és szeretem az életet.

dec. 7. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Majd bánni fogod a kórházban...
dec. 7. 12:10
 2/6 Mendy98 ***** válasza:
57%
Ne haragudj de szerintem ideje bemenni a pszichiátriára.
dec. 7. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Ez sajnos súlyos eset kérdező! Ezzel menj orvoshoz!
dec. 7. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Vannak olyanok mint én, akik tudják, hogy vannak bolondok és vannak nálunk bizonyos eszközök és a küzdősportok sem állnak tőlünk messze. Na már most, ahol kevés a szem tanú, ott lehet ezt azt csinálni a másikkal, amennyiben a helyzet úgy kívánja. Úgy, ahogy az 1-es írta....
dec. 7. 13:15
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
37%

A kérdés egyértelműen kitaláció.

Nem mintha nem lennének hasonló figurák, de az nem ír ki kérdést.

dec. 7. 13:20
 6/6 gabor49 ***** válasza:
100%
nem rossz kérdés de szerintem is kamu vagy csak szeretne ilyeneket csinalni
dec. 8. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!