Vagdosás eltakarása?
Figyelt kérdés
Az alkarom közepénél van a vágás. Karkötővel próbáltam de az ugye a csuklónál jó...feljebb már kényelmetlen. Mit kéne akkor?
16/lány
UI: mindenki help-ezzen oks...
nov. 16. 16:47
21/39 anonim válasza:
Akkor ez van. Így jártál. Tanultál belőle, lapozz.
22/39 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti... már fehéredett de azt akarom hogy ne látszódjon...
nov. 16. 17:32
23/39 A kérdező kommentje:
3 év múlva érretségi...ott sem kéne már látszódnia...
nov. 16. 17:34
24/39 anonim válasza:
Ha teljesen kifehéredik, meggyógyul, egy rendes tetováló tudja takarni, de jól meg kell választani kihez mész, hegre tetováni nem olyan mint ép bőrre. Ehhez értő embert kell találnod, akinek már van tapasztalata. Zsebbe nyúlós sztori.
25/39 A kérdező kommentje:
Nem akarok tetoválást..de azért köszi
nov. 16. 17:36
26/39 anonim válasza:
El fog halványodni, ne aggódj emiatt. Meg amúgy se foglalkozik vele a kutya se.
Egyébként mikori és hány vágásról van szó?
(*érettségi)
27/39 A kérdező kommentje:
Kicsit látszik csak...de látható... szülők ne tudják meg...1-1,5 éves... pár kg-ot fogyni akartam és belevágtam hogy no eat
nov. 16. 17:41
28/39 anonim válasza:
Amúgy kérdező van diagnosztizált mentális problémád?
29/39 A kérdező kommentje:
Nincs...soha nem voltam dokinál ilyennel.... szülők se nagyon hisznek ebbe...nem foglalkoznak ilyen szinten azért velem...
nov. 16. 17:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!