Mit lehet kezdeni egy olyan családtaggal, aki sok diplomával nem képes munkát keresni?
Kb. mindenre megvan a magyarázata, hogy miért nincs értelme, miért nem jó és miért nem passzol.
Közben hisztizik, hogy nincs munkája, de kb. semmit sem hajlandó tenni érte.
Kb. 3 hónap alatt 5 pályázat, és minden elutasítás után hiszti, nemevés, nefelkelés stb.
Aztán kezdődik előlről, és mindenki hülye, meg szar a világ, mert nem jön oda senki megkérdezni, hogy "ugye akarsz-e nálunk dolgozni".
Persze nem így, de az aktivitás alapján ez az ember érzése, mintha a cégkenek kellene nála pályzni.
Mit kezdenétek ilyennel?
"Milyen családtag?"
Házastárs.
"Mennyire a te problémád, hogy nem dolgozik? Ki tartja el?"
Én, ami egyáltalán nem jelent anyagi problémát. Viszont ez is egy hisztialap, hogy így "ki van szolgáltatva".
4 és ezt hogy lehet kivitelezni?
Idehívni nem tudok senkit. Elvinni sem tudom max erőszakkal.
Azt látom, hogy ilyen öngerjesztő. Depressziós mert nincs munkája, de nincs munkája, mert nem hajlandó semmit tenni a depresszió miatt.
Ha idehozok valakit, kivágja mint a szarómacskát. Ez a tippem.
Ezzel is próbálkoztam.
Senki sem érdekli magán kívül, és mindekibe "belerúg" ilyenkor, és nem lehet jót mondani, mert mindent kiforgat oda, hogy "esélytelen", meg hogy én nem voltam még ilyen helyzteben, meg nekem könnyű, meg ógy mindenkinek könnyű.
Meg szomszédnak is könnyű, mert burout miatt kifizették neki a pár hét rehabilitációt. Mondom én is kifizetem, mész?
Persze hogy nem.
Már a válásban gondolkodok, csak nem ebben a helyzetben.
A jétszmázásoknak csak az vet véget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!