Mitől van az, hogy otthon családtagokkal, vagy közeli barátokkal normálisan tudok viselkedni, de ha elmegyek egy társaságba, vagy pl a munkahelyemen beszélgetek úgy viselkedek mint egy idióta?
Figyelt kérdés
Olyan mintha túlpörögnék és bárhogy próbálkozok nem tudom elfolytani, akkor azon a ponton észres sem veszem mennyire gáz vagyok. Mindig ilyen voltam és nagyon zavaró, vérciki. Mintha akkor nem is én lennék. Alapvetően csendes, visszahúzódó vagyok. Mit tudok ellene tenni? Valami természetes nyugtató segíthet?ma 16:41
1/5 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, nekem feltünési viszketegségem van.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül, de mit lehet ezzel csinálni? :D marha kínos...
ma 17:17
4/5 anonim válasza:
Használd a "dupla gondol" technikát.
Mielőtt kiejtenél bármit a szádon, gondold át 2x hogy jó lesz-e.
Sajnos előfordul sokunkkal, hogy csúnyán szólva gondolkodás nélkül beszélünk. Nincs összekötve az agy a szájjal.
Ezt lehet így áthidalni.
Kicsit lassabb leszel, de legalább jól megfontolt dolgokat fogsz mondani.
Előbb-utóbb megszokod, gyakorlattá válik és észre sem veszed.
5/5 A kérdező kommentje:
ezt ki fogom próbálni, köszönöm
ma 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!