Hogyan kezelnétek egy nárcisztikus családtagot? Ha nem zárod ki az életedből, megbetegít, ha kizárod az életedből, áldozatnak állítja be magát, s lelkiismeretfurdalást kelt.
Figyelt kérdés
tegnap 18:17
1/2 anonim válasza:
Először dolgozz még azon, hogy egy -valóban- nárcisztikus ne okozzon neked lelkifurdalást, merthogy pont az a célja.
Nézz utána a "szürke szikla" módszernek: röviden ne legyen rád se jó, se rossz hatással.
2/2 anonim válasza:
Én kizártam -vagyis kölcsönösen kizártuk egymást, mert kitagadott. Azt gondolom hogy ennél jobb dolgot nem tehetett volna velem, mert nem mérgez tovább. Persze sokan mondták kívülről, hogy de hogy lehet ezt csinálni egy szülővel? (Érdekes, hozzá nem ment oda senki, hogy ezt hogy teheted meg, mégicsak a gyereked?) Sokkal jobb az életem, amióta nem beszélünk, mert ahogy te is írod, csak megnyomorított. Most egy jó ideje már terápiában, hogy a nyomát, amit magamban hordozok végre le tudjam tenni. Kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!