Egyre gyakrabban fordul elő, hogy reggel, vagy akár délutáni pihi közben egy hang kelt fel. Mi lehet ez?
Előre elnézést minden ateistától, de hirtelen ez a Biblia sztori jutott eszembe: 1 Sámuel 3
Az Úr (t.i. Isten) szólította Sámuelt, és ő így felelt: Itt vagyok. Majd odafutott Élihez, és ezt mondta: Hívtál engem, itt vagyok. Ő azonban így válaszolt: Nem hívtalak, menj vissza, feküdj le! Elment tehát, és lefeküdt.
1Sámuel 3:4-5 RÚF
És a sztori megy tovább egészen addig amig Sámuel fel nem ismer, hogz valójában Isten szólította.
Életembe egyetlen egyszer halottam egy hangot amikor arra koncentráltam, hogy valaki leessen egy létráról. Tudom nem volt szép, bár nem sikerült szerencsére! A nevemet mondta ki, egyből tudtam, hogy rám lett szólva.
Lábjegyzetben az egész életemben kismillió paranormális tevékenységet éltem át. Indigó vagyok és meg is világosodtam, konkrétan fizikailag lezajlott a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!