Ma délután mi történt velem?
van egy ilyen betegség, alvási paralízis:
de nyugi az hogy ilyen egyszer előfordult nem jeleni azt hogy valami bajod van, ha esetleg rendszeressé válna menj orvoshoz.
De amúgy nekem is volt már ilyen, tudtam hogy álmodok fel kellene ébrednem, de mozdulni nem tudtam.... egy darabig aztán sikerült. Akkor nagyon kellemetlen ha rémálmod van, mint nekem mikor azt álmodtam valaki lefog és befogja a szám és nem tudok mozogni, segítségért kiáltani.
Egyébként álmunkban van egy olyan funkciója az agyunknak ami nagyon pongyolán fogalmazva "kikapcsolja a mozgásodat" hogy azokat a mozdulatokat amiket álmodban teszel ne tedd a valóságban! HA ez a funkció sérül az komoly bajt okozhat (alvajárás sőt akár futás stb) ilyenkor az ember könnyen megsérülhet kárt tehet magában vagy másban. Szóval az is lehet csak normálisan működött az agyad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!