Nappali kórházba járok pszichiátriára. Van egy csoport társam, nagyon aranyos kedves srác és én elkezdtem hozzá kötődni. De ez olyan rossz érzéseket kelt bennem, pl szorongva megyek be a kórházba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig attól félek hogy ha pl sétálni hívom, nemet mond. Egy betegtársamnak elmondtam a sztorit, azt mondta hogy nincs mitől félnem. Egyébként kikészülök az idegességtől. Mit tegyek most?júl. 28. 16:56
2/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk bent. Csak reggel 8 és 13 óra közt
júl. 28. 17:09
3/13 anonim válasza:
Mi van? A pszichiátria is már homik gyülekezete?
4/13 A kérdező kommentje:
Ő nem az tudtommal. Én vagyok az. Azért is írtam ebbe a kategóriába
júl. 28. 17:15
5/13 anonim válasza:
Ha ő nem az, akkor lehet meg fog verni.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem fog még érni, mert nagyon jószívű kedves ember és nyit felém
júl. 28. 17:27
9/13 A kérdező kommentje:
De most miért kell bolondnak nézni azt aki érzékenyebb?
júl. 28. 17:44
10/13 anonim válasza:
Szerintem először tedd rendbe magadat. Be jársz a pszichiátriára, ahol elvileg gyógyulnod kellene, erre úgy jársz be, hogy ideges vagy. Na mar most: vagy az ottani kezelés silány, vagy még nagyon az elején jársz a kezelésnek, de meglátásom szerint először azt erd el, hogy ne kattogj ilyen dolgokon addig, hogy mar gyomorideged van. Amikor osszeszedted magad, utana keress magad melle embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!