Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan kérdésre keresem a választ, hogy a macis pasik miért vannak hátrányban? Annyira sok olyan hirdetést olvastam, hogy "macisok ne írjanak". Miért? S, ha az a macis ember kedves és aranyos?
Én se voltam igazán sose macifan. Viszont idén láttam egy addig sosem látott (nincs róla kint profilkép) meleg virtuális ismerősömet (külföldi) képen, aki macis, de olyan aranyosan néz ki! (Az más kérdés, hogy van pasija). S bár páran mondták, hogy úgy néz ki, mint egy malac, engem ez nem érdekel, tök kedves velem (sima barátok vagyunk, nem flörtölünk). Azóta megkedveltem még jobban a macikat, pedig csak egy ábrándot kergetek vele, pedig korban is stimmelne, mert 45 éves. Zárójel bezár.
40 évesen passzív, szőrös pasiként teljesen lehetetlen küldetésnek érzem, hogy találjak egy aktív független macit, és nem csak karácsonyra, hanem hosszú távra. A mai világban mindenki csak egy kufircra keres, aki meg nem, az meg már réges-rég foglalt, mint ez a macis pasi is. Teljesen tanácstalannak érzem magam.
Egyéni ízlések. Én hozzászoktam az elutasításhoz :)
25f
Különösen mókás, mikor ezt egy 50 kilós gyerek írja ki. Mintha ő lenne az egészség és a szépség csúcsa.
Másik oldalról meg olyan emberek is maciként hivatkoznak magukra, akik csak simán el vannak hízva. Pedig a maciság nem azt jelenti, hogy elhagyod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!