Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan kérdésre keresem a választ, hogy a macis pasik miért vannak hátrányban? Annyira sok olyan hirdetést olvastam, hogy "macisok ne írjanak". Miért? S, ha az a macis ember kedves és aranyos?
Én se voltam igazán sose macifan. Viszont idén láttam egy addig sosem látott (nincs róla kint profilkép) meleg virtuális ismerősömet (külföldi) képen, aki macis, de olyan aranyosan néz ki! (Az más kérdés, hogy van pasija). S bár páran mondták, hogy úgy néz ki, mint egy malac, engem ez nem érdekel, tök kedves velem (sima barátok vagyunk, nem flörtölünk). Azóta megkedveltem még jobban a macikat, pedig csak egy ábrándot kergetek vele, pedig korban is stimmelne, mert 45 éves. Zárójel bezár.
40 évesen passzív, szőrös pasiként teljesen lehetetlen küldetésnek érzem, hogy találjak egy aktív független macit, és nem csak karácsonyra, hanem hosszú távra. A mai világban mindenki csak egy kufircra keres, aki meg nem, az meg már réges-rég foglalt, mint ez a macis pasi is. Teljesen tanácstalannak érzem magam.
Én szeretném kiprobálni egyszer milyen egy macis testalkatú férfival lenni. :)
Én nem vagyok macis, de nagyon izgat.
Magas,nem vékony,de nem is macis férfi vagyok.Egyszer írogattam egy 31 éves sráccal,tökéletes volt,emberileg,elképzelésekben is.Nála is komoly lett volna a cél.
Egyébként magát macisnak írta le,ami nem baj.Első találkozásnál egy olyan mértékben elhízott,izzadt szagú ember jött el a megbeszélt helyre,hogy nyári jó idő ellenére lefagytam. A fehér vászonnadrágon mint a tereptérképen virítottak az izzadtságfoltok, a rózsaszín inge hasonlóan.Maga a srác pedig úgy nézett ki,mintha egy betonkeverőből nyers betont folyattak volna egy nagy méretű zsákba.Valami iszonyat !
A közel 180-as magassághoz kb 140 - 150 kiló lehetett..
Na most itt nem mint embert szólom le,hanem a tényt.Egyrészt, aki ilyen az minden csak nem maci.Itt önértékelési gondok is vannak,nem lehet mindig a hormonokra hivatkozni.
De akkor és ott én,a 184 centimmel és 91 kilómmal lepkefingnak éreztem magam,kimondottan ledöbbenve.
Elköszöntem,megmondva, nem őrá gondoltam,mert képtelen lennék akár csak megölelni.
Sok felől hallottam már ilyet,hogy elhízott,kövér emberek macisnak mondják magukat.
Amíg nincs az emberekben önkritika,addig a macisoknál -is- lesznek gondok az ismerkedésben.
Kinézetről,életkorról hazudni lehet,de nem érdemes.Valószínű, sokan ezért nem akarnak találkozni, eltűnnek előtte,mert élőben, face to face úgyis minden kiderulne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!