Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Van egy fiú a suliból, aki meleg van is barátja, de már nem a legjobb a kapcsolatuk, nekem bejön a fiú múltkor beszélgettem vele tök aranyos volt küldött nem is egy képet az arcáról, de utána másnap meg már semmi, nem válaszolt.
"utána másnap meg már semmi, nem válaszolt"
Nyugi, ilyen a melegek legalább 90%-a, ezt meg kell szokni. Nagyon hamar lankad az érdeklődésük. Nekem is volt, beismerem, hogy beszéltem valakivel kanosan, de néhány nap múlva már megbántam, nem akartam már semmit tőle. Ezért akad fent a legtöbb meleg viszony alkalminál, meg szexkapcsolatnál. Jó esetben, ha összejösz valakivel mint "pár", az is egy tartós szexkapcsból alakul ki. Ezt tényleg csak meg kell szokni és eszerint élni. Én is ringattam álomba magam azzal, hogy valakivel igazán szeretni fogjuk egymást, randizgatunk, megismerkedünk, csók, utána majd szex, ha szerelmesek vagyunk. Na ez pont nem így van a melegeknél, hanem visszafelé.
Ugyan úgy működnek és alakulnak ki a meleg kapcsolatok mint a heteró kapcsolatok, csak sokan nem hiszik ezt el a saját sikertelenségük miatt.
Nincs olyan hogy a melegeknél csak szexkapcsolatból lehet kapcsolat, el kéne már felejteni a panaszkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!