Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő a legjobb lány barátom, de mégis ezt tette. Vajon miért?
Szokásos beszélgetést tartottam a legjobb lány barátommal, amikor random közölte, hogy ő amúgy bármikor lefekszik velem, ha akarom. Nagyot néztem, és azóta sem tudom, hogy miként kellett volna reagálnom. Miért mondhatott ilyet? Soha nem adta jelét, hogy tetszenék neki, ahogy fordítva sem. Csak szivat? Ötletem sincs, hogy mitévő legyek.
19f
Írd meg vagy mond meg neki, h ha így gondolja, akkor holnap este 7-re itt meg itt tal.
Ha komolyan gondolja akkor belemegy, ha szívat, akkor megmondod, h te is csak vicceltél.
Komolyan semmiféleképp ne állj neki, mert ha szivat, akkor nagyot fogsz bukni. Főleg ha nem adott jeleket.
Klasszikus eset, hogy valami elmélyült. Valami érzés, valami kötődés.
Ha dugtok, méginkább mélyülhet, már ha jó a szex.
Nincs tökéletes megoldás. Talán beszélgess vele, miért tenné, ha tenné.
Nehéz ügy, de hajlandó vagyok köztetek (!) jószolgálatilag közvetíteni...
;-)
Szerintem csak többet szeretne mint barátság.Attól hogy te nem vetted észre a jeleket hogy tetszel neki,attól még lehet így...és lehet rosszul gondoltad hogy ő soha nem akart tőled semmit.És ebben nem feltétlenül te vagy a vak.Sokszor ilyen helyzetben inkább elfojtják az emberek az érzéseiket,mert félnek a visszautasítástól,csalódástól,és magukban dolgozzák fel,nem engedik a felszínre.Vagy nem teljesen.És marad álmodozás formájában.
Lehet hogy erős benne a vágy feléd,hogy többet szeretne tőled,ezért akart adni valami löketet,ami által változhatnak a dolgok,és közelebb kerülhet hozzád.
Mondjuk érdekes módját választotta a kifejezésének:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!