Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyszerűen tönkreteszi az...

Egyszerűen tönkreteszi az életemet a kis méretem. Hogy tudnám elfogadni?

Figyelt kérdés

Sajnos kis péniszem van. 23 éves szűz pasi vagyok. Lett volna már több lehetőségem is szexelni, de mindig meggátolt a méretem. Volt, hogy szinte rám mászott egy nő, de megijedtem, hogy mit fog szólni, ki fog nevetni, nem érez majd semmit.

Értelemszerűen ismerkedni sem merek. Most is van egy 35-40 éves elvált nő, aki már több jelzést is adott, de semmit sem merek lépni.

Már az is megfordult a fejemben, hogy kárt teszek magamban, hiszen így felesleges élnem.

Pszichológusra is gondoltam, de ugyanaz a probléma, mint a nőkkel.

Van valaki aki hasonlóan érzett és talált megoldást?

jan. 29. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok. Áruld már el a méreted, hadd lássuk, jogos-e az aggodalmad?
jan. 29. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Konkrét méret nélkül nehéz őszintén válaszolni. Nagyon nem mindegy, hogy 8 centi vagy 12 centi.
jan. 29. 10:12
 3/7 A kérdező kommentje:
11/4
jan. 29. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem probléma, "vérpénisz"-nek hívják. Ernyedten kicsi, de nagyon meg tud nőni, ha vérrel megtelik. A "húspénisz" ernyedten nagy, de alig valamit nő erekció esetén.

Ezen kár aggódnod. Ha valamelyik nő kinevetne emiatt, azt hagyd a fenébe, ostoba tyúk! 1-es vagyok.

jan. 29. 10:24
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Állva ekkora 😅. 11 centi hosszú és 4 centi széles.
jan. 29. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Hazudhatnék, hogy ez tökéletes méret, minden nőnek elég lesz stb. De nincs értelme. Tényleg nem nagy, sőt átlag alatti hosszra. A jó hír, hogy vastagságra talán átlagos. Készülj fel, hogy sok nőnek kevés lesz, főleg egyéjszakásra, szexkapcsolatra. Inkább hosszabb távon gondolkodj a nőkkel és ilyeneket keressél. Ott jobban háttérbe szorul. Meg ugye vannak nők, akik nem annyira szeretik a szexet, vannak extrém rövid hüvelyű nők. Nem sokan vannak ilyenek pár százalék, de vannak. Illetve ma már elég népszerű a cuckold, nyitott kapcsolat stb. Nekem is volt egy nőm, aki csak nyitott kapcsolatba ment bele, hiaba van átlag feletti méretem.

A 35-40 éves nő kérdéses, hogy megéri-e. Mellette szól, hogy csak szexkapcsolat vagy egyalkalmas lenne amúgy is, így tudnál gyakorloni, túl lennél az első alkalmon. Viszont egy ilyen nőnek szinte biztos, hogy kevés leszel, főleg ha már gyerekei is vannak, illetve valószínüleg hamar is elmész, ha egyáltalán lesz erekciód. És ha pl egy kis faluban élsz, akkor könnyen híre mehet,ami nem fog túl jöt tenni a lelkednek. De ha csak távoli ismerős, a szomszéd panelházban egy random nő, akkor lehet megéri.

jan. 29. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:

5# Én is úgy gondoltam. :)

Neked ugyan nem ilyen kicsi, de hasznát veheted a cikknek: [link]

jan. 29. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!