Vagdosás eltakarása?
Figyelt kérdés
Az alkarom közepénél van a vágás. Karkötővel próbáltam de az ugye a csuklónál jó...feljebb már kényelmetlen. Mit kéne akkor?
16/lány
UI: mindenki help-ezzen oks...
nov. 16. 16:47
1/39 anonim válasza:
Remélem már befejezted a vagdosast és ez régi nyom!
Nincs kéznél anyukád, akiben megbízol, aki szeret?
2/39 A kérdező kommentje:
Befejeztem...néha ha rossz dolog történik akkor van kísértés de befejeztem. Szülők nem tudják... nyilván. Mivel takarjam el? Valami kendős karkötő vagy mi kéne, nem?
nov. 16. 16:55
3/39 anonim válasza:
szia! én is hasonló cipőben jártam. ha szeretnéd, hogy a hegek begyógyuljanak gyorsan, hogy ne kelljen takargatni, akkor vegyél cicaplastot vagy sudocremet! mindkettő (főleg a cicaplast) gyorsan begyógyítja a sebet. de, ha mégis takarni szeretnéd, akkor hosszú ujjú felső, pulóver az, ami ebben segítségedre lehet. remélem, minden rendben! kitartást! <3
4/39 A kérdező kommentje:
Hosszú ujuban voltam egész nyáron...sudocremet próbáltam de nem használt...am a karkötők eltakarnák de túl fent van és ott már kényelmetlen hordani....
nov. 16. 16:59
5/39 anonim válasza:
ha a sudocrem nem segített, akkor tényleg a cicaplast lesz a megoldás. (3-as voltam)
6/39 A kérdező kommentje:
Oks... köszi de a téma most ez az eltakarós dolog legyen...oks
nov. 16. 17:02
8/39 anonim válasza:
Oks oks oks oks…. Elég irritáló. Oks?
9/39 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy hosszú ujuban vok de röviden is kéne ezért kéne eltakarni...de mivel?
nov. 16. 17:14
10/39 A kérdező kommentje:
Mi a baj az oks-al? Komolyan kérdezem...
nov. 16. 17:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!