Ez lehet szorongás miatt?
Lassan egy hónapja úgy érzem állandóan rosszul vagyok. Többek között rossz közérzet, hányinger, remegés. Vannak napok amikor jobb, de van amikor előjön.
Ma is például a munkahelyen ültem, és hirtelen el kezdett bizseregni a fejem hátul, órák óta tart a hányinger, olyan furcsán gyengének érzem magam és mintha a gyomrom se lenne jó. Egy ideje a kezeim is gyakran remegnek?
Szerintetek szorongás állhat a hátterben? Vagy másnak is vannak hasonló tünetei? Ha igen, szerintetek mi segíthet?

Igen, lehet szorongás.
Nekem a szorongás testi tünetei közül az egyik legjellemzőbb az az, hogy csökken az étvágyam, alig tudok enni, kevesebbet eszem, enyhe hányinger, szájszárazság, meg ilyen rossz érzet a számban (ezt nem tudom jobban elmagyarázni). Van, hogy tudom, hogy van egy konkrét dolog/esemény, ami miatt szorongok, amitől tartok, utána általában el is szokott múlni, de vannak olyan időszakok, amikor látszólag nem lenne okom semmi miatt sem szorongani, de mégsem vagyok nyugodt, akkor is érzem ezeket, most is ez van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!