Szorongás miatt szúr a mellkasom, hogy tudom elmulasztani?
Figyelt kérdés
Általában mikor az ágyban fekszem akkor kezd el ilyen nyilaló érzés lenni a mellkasomban.
Pár hete voltam kardiológián és magánorvosnál is, szerintük ez szorongás miatt lehet (a szívemmel nem találtak problémát). Mikor elkezdtem érezni próbálok nem erre gondolni, de nyilván nehéz. Amúgy nem parázok ezen egész nap, ez a szúró érzés 2 napja van.
Vegyek be gyógyszert?
Frontint talán jó lenne, de nem szeretnék rá szokni. Fájdalom csillapító elmulasztaná?
tegnap 18:11
1/1 anonim válasza:
Frontin vényköteles gyógyszer. Nekem is van ilyen. És mint ahogy mindig nem a tünetet, hanem az okot kell megoldani. Menj el pszichológushoz, hátha tud segíteni. Ha nem akkor mindenképpen marad a pszichiatria és a gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!