Ezt mi okozza , hogyan lehetne elmulasztani ?
Figyelt kérdés
Ha este , vagy éjszaka elalszom kis időre , rettentő nyugtalanul ébredek kb 2 óra múlva , szorongok , hevesen ver a szívem , félek valamíitől , pontosabban félelem érzésen van , a világos ezt enyhíti , csak már nagyon fáradt vagyok.2022. márc. 23. 02:11
1/18 anonim válasza:
Ugyanez van. Rosszul alszol. Lehet reflux miatt, légvételi probléma miatt. Régóta küzdünk vele mi is, pedig fiatalok vagyunk. Megfigyeltem már, hogy mások is, nagyon sokan. Szerintem főleg a levegő minőséggel van baj télen, ami ilyen felső légúti bedugulásokat okoz, amik miatt kb. lehetetlenné válik a normális alvás.
2/18 anonim válasza:
1: Ugyanazt a levegőt szívja más, és semmi baja, tud aludni, ezt nem kéne a levegőre fogni, kivizsgálás kell.
3/18 anonim válasza:
2-es, és te 100%-osan biztos vagy, hogy jól veszed a levegőt alvás közben? Imádom az ilyet, hogy van valami, amit évekig figyelgetek az embereken: ismerőseim, családtagjaim, stb., leírom, erre idejön valaki és leugat, hogy nem úgy van :D.
4/18 anonim válasza:
3: Ne haragudj, de ilyen hülyeséget írni, hogy a kérdező a levegőminőség miatt riad fel éjjel, és szorong és csak világosban nyugszik meg, az már csúcs.
6/18 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éve szorongok , iszonyúan szétesett az alvás ritmusom, azt hiszem tudat alatt félek alúdni , de a félálom a legrosszabb amikor "bejönnek a nyugtalanító gondolatok. Ez hosszú ideig az alacsony pulzus volt- de újabban a magastól is félek.
2022. márc. 23. 03:01
7/18 anonim válasza:
Ugyanez van, nem tudom kipihenni magam. Kérj egyszer meg valakit, hogy figyelje meg, hogyan alszol, mit csinálsz közben, hogyan veszed a levegőt, hányszor ébredsz fel!
Ebből ki fog derülni.
8/18 anonim válasza:
Valamilyen alkalmazással (pl. snorelab) vedd fel az alvásodat. Nincsenek -e hirtelen horkantások, levegővétel. Ami például alvási apnoé-ra utal.
Napközben is érdemes lenne elterelni a gondolataidat, pszichológus sokat tudna segíteni.
9/18 anonim válasza:
8-as, az első ötlet jó. A pszichológusos téma viszont ebben az esetben szerintem csak tüneti kezelés. Ha az ember nem alszik jól, az iszonyú ilyen testi, szellemi szétesést tud okozni, ami "felületileg" nehezen elnyomható.
10/18 anonim válasza:
Kérhetsz háziorvostól beutalót alvásvizsgálatra, megnézheted az ezzel foglalkozó, lakhelyedhez közeli intézmények elérhetőségeit, oda kérhetsz beutalót: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!