Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt mi okozza , hogyan lehetne...

Ezt mi okozza , hogyan lehetne elmulasztani ?

Figyelt kérdés
Ha este , vagy éjszaka elalszom kis időre , rettentő nyugtalanul ébredek kb 2 óra múlva , szorongok , hevesen ver a szívem , félek valamíitől , pontosabban félelem érzésen van , a világos ezt enyhíti , csak már nagyon fáradt vagyok.

2022. márc. 23. 02:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanez van. Rosszul alszol. Lehet reflux miatt, légvételi probléma miatt. Régóta küzdünk vele mi is, pedig fiatalok vagyunk. Megfigyeltem már, hogy mások is, nagyon sokan. Szerintem főleg a levegő minőséggel van baj télen, ami ilyen felső légúti bedugulásokat okoz, amik miatt kb. lehetetlenné válik a normális alvás.
2022. márc. 23. 02:17
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
1: Ugyanazt a levegőt szívja más, és semmi baja, tud aludni, ezt nem kéne a levegőre fogni, kivizsgálás kell.
2022. márc. 23. 02:42
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
2-es, és te 100%-osan biztos vagy, hogy jól veszed a levegőt alvás közben? Imádom az ilyet, hogy van valami, amit évekig figyelgetek az embereken: ismerőseim, családtagjaim, stb., leírom, erre idejön valaki és leugat, hogy nem úgy van :D.
2022. márc. 23. 02:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
3: Ne haragudj, de ilyen hülyeséget írni, hogy a kérdező a levegőminőség miatt riad fel éjjel, és szorong és csak világosban nyugszik meg, az már csúcs.
2022. márc. 23. 02:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ok, te vagy a szakértő :).
2022. márc. 23. 02:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éve szorongok , iszonyúan szétesett az alvás ritmusom, azt hiszem tudat alatt félek alúdni , de a félálom a legrosszabb amikor "bejönnek a nyugtalanító gondolatok. Ez hosszú ideig az alacsony pulzus volt- de újabban a magastól is félek.
2022. márc. 23. 03:01
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanez van, nem tudom kipihenni magam. Kérj egyszer meg valakit, hogy figyelje meg, hogyan alszol, mit csinálsz közben, hogyan veszed a levegőt, hányszor ébredsz fel!

Ebből ki fog derülni.

2022. márc. 23. 03:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen alkalmazással (pl. snorelab) vedd fel az alvásodat. Nincsenek -e hirtelen horkantások, levegővétel. Ami például alvási apnoé-ra utal.

Napközben is érdemes lenne elterelni a gondolataidat, pszichológus sokat tudna segíteni.

2022. márc. 23. 03:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
8-as, az első ötlet jó. A pszichológusos téma viszont ebben az esetben szerintem csak tüneti kezelés. Ha az ember nem alszik jól, az iszonyú ilyen testi, szellemi szétesést tud okozni, ami "felületileg" nehezen elnyomható.
2022. márc. 23. 03:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérhetsz háziorvostól beutalót alvásvizsgálatra, megnézheted az ezzel foglalkozó, lakhelyedhez közeli intézmények elérhetőségeit, oda kérhetsz beutalót: [link]
2022. márc. 23. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!