Ezt mi okozza , hogyan lehetne elmulasztani ?
Figyelt kérdés
Ha este , vagy éjszaka elalszom kis időre , rettentő nyugtalanul ébredek kb 2 óra múlva , szorongok , hevesen ver a szívem , félek valamíitől , pontosabban félelem érzésen van , a világos ezt enyhíti , csak már nagyon fáradt vagyok.2022. márc. 23. 02:11
11/18 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van,ha véletlenül alszom is az csak félálomban szendergés, mélyalvás kb 0, gyomor problémákkal spékelve, nálam stresszalapú, kommented alapján nálad is erre tudok gondolni. Szerintem nem rossz ötlet a pszichológus (is).Egy éve történt valami, ami megrázott? Mik a nyomasztó gondolatok? Ezeket lehet érdemes lenne egy pszichológussal vagy akár egy jó baráttal megbeszélni.A kivizsgálások persze fontosak, alváscentrumban is apnoés ismerősömnek sikerult az évtizedek óta tartó alvaszavarat orvosolni. Csak nálad a szorongással, a kiváltó okkal is érdemes foglalkozni
12/18 A kérdező kommentje:
1 éve parázok a szívem miatt, egyre jobban.
2022. márc. 23. 11:50
13/18 anonim válasza:
Félsz elaludni emiatt, gondolom ez lehet. Mert "mi van ha közben a szívemmel lesz valami".
Kérj segítséget.
14/18 A kérdező kommentje:
13-igen ez van. Most is volt 7- kor elaludtam -9-elött 5 percel erős félelemben ébredtem.
2022. márc. 24. 09:29
15/18 anonim válasza:
Érdemes megbeszélni pszichológussal, keress a neten szimpatikusat.
17/18 anonim válasza:
A rossz alvással általában együtt jár az extraszisztolé. Senki ne csodálkozzon ezen!
18/18 anonim válasza:
Szorongás okozhat rossz légvételt, forgolódást, fogcsikorgatást, leizzadást is.
Pszichológust kellene keresni, esetleg pszichiátert, aki tud alvásra gyógyszert adni.
Este relaxáció (pl autogén tréning) vagy meditáció jó lehet. Ezeket is szakemberrel érdemes megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!