Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan lehetne gyorsan elmulas...

Hogyan lehetne gyorsan elmulasztani a fajdalmat?

Figyelt kérdés
Tegnap hirtelen elkezdett fajni a fulem. Raktam ra este melegitett sot egy zokniba ahogy anyukam szokta mert kiskoromba is nagyon ful fajos voltam. Reggelre megint faj es most mar az egesz allkapcsom, a fogam, a fejem is. Nem tudom mit csinaljak de a harom legrosszabb fajdalom a fej, ful es a fog es ez a harom egyutt nagyon nem jo. Elore is koszonom a valaszokat. Remelem tudtok segiteni.
2016. febr. 2. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, ha a füled fáj, az nem játék.
2016. febr. 2. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem múlt el a meleg sóra és még tejed is tovább, ezért azt javaslom, hogy még most délután menj el a fülészetre, sürgős esetben azonnal fogadnak, csak ki kell várni a sorod. Kapsz rá gyógyszert, vagy gyógyszeres gézt a füledbe és elmúlik a fájdalom.
2016. febr. 2. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Infralámpa, nekem pár éve volt begyulladva a fülem, először az egyik, aztán ráhúzódott a másikra, az infralámpa nélkül elviselhetetlen lett volna a fájdalom.

De azért nézesd meg orvossal is, nehogy nagyobb legyen a baj.

2016. febr. 2. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél be egy nurofent, az fájdalom és gyulladás csökkentő, aztán meg irány az orvos.
2016. febr. 2. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor elmegyek orvoshoz ha mindannyian ezt irjatok. Koszonom a valaszokat.
2016. febr. 2. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!