Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha csak két és fél napig...

Ha csak két és fél napig szedtem ezeket a Depakine Parnassan,Scippa pszichiátriai gyógyszereket milyen elvonási illetve megvonási tünetek jelentkezhetnek és mire ürülnek ki ezek teljesen a szervezetből!?

Figyelt kérdés

A tsh-mat 4.9-re megemelte feltornázta.

A pszichiátriai zárt osztályon a kórházi fekvő beteg osztályon adták ezeket naponta kétszer.

És nem is esett jól énnekem nekem számomra depressziós szorongásos zavaraim is vannak szociális fóbia aspergeres autista is vagyok mind emellett.

Ezek a pszichiátriai gyógyszerek mire tűnnek el végleg a szervezetemből a véremből,széklettel együtt is akár!?

nov. 15. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan ügyeletre menjél inkább. Mikor álltál le ezekkel? Mit mondott az orvosod?
nov. 15. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem én szabtam meg.

Vasárnap bevittek és kedden jöhettem ki bírói szemle határozta ezt meg.

Két nap és a reggeli osztásnál még kaptam gyógyszert aztán ennyi nem hetekig hónapokig tömtek velük tele engem.

nov. 15. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő után szinte semmi elvonási tünet, de nem lenne jobb betartani a doki utasításait? Biztos nem véletlen írták fel.
nov. 16. 06:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Na most ezt nem értem. Két napig kaptad, plusz egy reggel. Utána ki is engedtek bírósági végzéssel. Tehát valamit elkövettél vagy gondnokság alatt vagy.

De ilyen nincs, hogy ráállítanak egy antipszichotikumra, majd leszállsz róla egy pillanat alatt. Szedned kell, nem véletlenül írták fel és szedették veled. Pláne, ha a zárt osztályon voltál. Ha mellékhatásokat okozott, akkor az orvosnak jelzed és kapsz másikat.

Ennyiféle mentális problémával ne maradj kezeletlenül. Mikor mész vissza kontrollra? Ugyanis a szociális szorongással menned kell rendszeres terápiára!

nov. 16. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt nem ismerem,a scippa sima antidepresszáns, két nap alatt kb semmilyen hatása nincs. De nem kéne inkább elmenni orvoshoz, hogy ő beállítsa a szükséges gyógyszereket?
nov. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!