Valaki fogyasztott már nagyobb mennyiségű alkoholt Depakine/ Convulex szedése alatt?
Bipoláris zavarra szedem, csak nagy betűkkel benne van a betegtájékoztatóban, hogy tilos az alkohol fogyasztása a szedése alatt.
Viszont Xanaxot/ Frontint vagy Zopigent is szedek (akár egyszerre sajnos), azoknál is ott van ugyanez és már nem egyszer leittam magam, mégsem fulladtam meg.
Csak az érdekelne, hogy valaki fogyasztott már el 2 üveg bort vagy fel liter vodkát vagy barmit, aki szed Depakine-t/ Convulexet?
Mit tapasztalt? Vagy ha ért valaki hozzá, mire számíthatok, ha ráiszok?
Esetleg azon túl, hogy hatástalanítja vagy bármi.
Nekem sem volt semmi bajom, mikor 12 abszintra bevettem 8 Xanaxot. Jo igaz, másnap aludtam 2-ig, de nem lett légzésleállásom, amivel a betegtájékoztató fenyeget.
Csak mióta szedem a Depakine Chronot is, nem fogyasztottam egy korty alkoholt sem és egyszerűen csak szeretném kicsit jól érezni magamat, 25 éves vagyok es mar elegem van, hogy hol hangulatjavító, hol hangulatstabilizátort, hol nyugtatót, hol altatót kell szednem, mert olyan a hangulatom, mint az időjárás.
Nem értem, miért vert meg ennyire ezzel a bipoláris zavarral a sors…
Én Helex SR-t kaptam, felírva. Nem szedem naponta, csak akkor ha tényleg nagyon rosszul érzem magam, de a 24 órát mindig megvárom, alkohol-nyugtató között (az SR még tovább szívódik fel, ez a lényege).
Voltam olyan helyzetben, ahol reggel még bevettem a gyógyszert és este meghívtak egy bulira.. Nagyon jól esett volna, de inkább nemet mondtam. Nem véletlen van odaírva. Legalább egy napot várj ilyenkor. Lehet eddig nem
volt baj, de ez tényleg eléggé orosz rulett.
Köszönöm. Ha egy napot kihagyok a hangulatstabilizálóból, az már okozhat kilengést valamelyik irányba?
Pl. levert lehetek vagy pont felpörgök?
Ugye az is benne van a betegtájékoztatóban, hogy metamizol tartalmú gyógyszerekkel nem vehető be, mert a metamizol lecsökkenti a valroinsav szérumszintjét, így a hatását. Na egyszer iszonyatosan fájt a fejem (holott elvileg migrén profilaxisra is jó ez a gyógyszer) es haverom adott egy algopyrint, bevettem és elképzeltem, hogy most kiment belőlem a hangulatstabilizáló és rámjött a sírás, búval b*szottság, pedig előtte már hellyel-közzel nagyjából stabilabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!