Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depakine tapasztalatok?

Depakine tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Kaptam mirzatent. Olyan fáradt, lusta, motiválatlan és depresziós voltam tőle, hogy 6 kilót fogytam, mert enni is lusta voltam.

Kaptam dulodetet. Olyan pánikroham szerű rohamot okozott, amibe majdnem belehaltam. Elmúlt 2 óra alatt. Egész nap nem etem, zavarodott voltam, remegtem, nagyon kitágult a pupillám, úgy mentem mint egy részeg, nem fogtam fel a helyet ahol vagyok, nem tudtam olvasni, mert öszefolytak a szavak. A diliházban különbek voltak mint én akkor.

Kaptam paroxant. Extrém mániát okozott. Kitágult a pupillám. Egész éjjel buliztam, átfutottam a várost, 3 napig 60 és 140 közt ugrált a pulzusom, az utolsó map stabilizálódott 130-on. Nem fogtam fel az idő múlását, kiestek a jelen pillanatai, elfelejtettem az előző napot, azt, hogy milyen gyógyszert szedek... Otthon egyedül buliztam, de ha lett volna ott valaki, akkor még szexeltem is volna vele. Napi 2-3 óra alvás elég volt. Úgy éreztem, hogy én vagyok az Isten, mindenki engem akar. Teljes extrém mánia.

Kaptam lamolepet. 3 hét után memóriazavar lépett fel. Pl beszáltam a kádba zuhanyozni, majd kiszáltam és akkor jötem rá, hogy nem zuhanyoztam. Barátomat megkérdeztem, hogy kér e kávét, válaszólt, még válltotunk 2 szót, majd újra megkérdeztem, hogy kér e kávét, mert elfelejtettem. Az étvágyam anyira lecsökkent, hogy alig etem egész nap. Korábban a regelim több volt mint akkor az egész napi kajám. Emellett indokolatlan ideges és agreszív viselkedésem lett. Az egész testem viszketett, kiütéseim és hólyagos kiütéseim lettek.

Most kaptam a depakinet. Kíváncsi vagyok mit várhatok. Végülis vagy segít, vagy ezzel már sikerűl megölniük és az is megoldja a problémát.

2023. máj. 18. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem azt a sarlatánt cseréled le, aki ilyen felelőtlenül kísérletezget rajtad? Olvasni is rossz, nemhogy átélni.
2023. máj. 18. 13:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Ő és a pszichológusom is azt mondta, hogy nem tudják máshogy megtalálni a nekem megfelelő gyógyszert. Van aminek előjöttek a lehetséges mellékhatásai, de a ritka és nagyon ritka mindegyiknél.
2023. máj. 18. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszer nélkül mi volt?
2023. máj. 18. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:
3 hét alatt bedepreszióztam és pár nappal az öngyilkosságom előtt vitek a pszichiátriára.
2023. máj. 18. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Ahha, akkor eddig kaptál 3 féle antidepit meg 1 féle hangulatstabilizálót.

Nekem az antidepik közül eddig 7 féle volt, egyik segített csak a depimen, az is csak fél évig.

Hangulatstabilizálóból megvoltak azok, amik a szokásosak: lítium, lamolep, tegretol, depakine. Nekem csak a depakine volt elviselhető mellékhatások szempontjából, "csak" a hajam fele hullott ki tőle (úh. nem szedem).

A depakine egyébként (negyed órája kérdeztem meg, mert nekem is fel van írva) hiánycikk... Szóval érdekes lesz, hogy hol tudod beszerezni.

Szerintem az, hogy ennyire extrém módon rosszul reagáltál az eddigi gyógyszerekre azt mutatja, hogy jóval kevesebbet szabadna szedned, mint a normál adag.

2023. máj. 18. 15:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Már beszereztem. Napi 300 mg-t kell szedni.
2023. máj. 18. 18:00
 7/8 A kérdező kommentje:
A paroxant fél szemmel szedtem 2 napig.
2023. máj. 18. 18:11
 8/8 A kérdező kommentje:
A dulodetnél az első szem váltotta ki ezeket a mentőszolgálat álltal enyhének ítélt tüneteket. Ezért nem jötek ki.
2023. máj. 18. 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!