Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magyarországon azért van...

Magyarországon azért van rengeteg alkoholista,kábítószeren èlo ember mert nincs jovokep,kilátástalan minden?

Figyelt kérdés
Ez lehet leginkább az oka vagy más miatt is?
febr. 16. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert jó dolguk van és van rá pénzük és idejük is nem csak kedvük
febr. 16. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább más. De erről kérdezd meg szeretett Vezéredet. Ő tudja a tutit.
febr. 16. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
A múltunk ilyen. Leginkább transzgenerációs okai vannak. Mi mint Magyar nép mindig megszívtuk ezért vagyunk ilyen búval bélelt nép. Emiatt a korábbi időkben nagyon sok alkoholista lett, ez a mintázat ment tovább - és a modern korban sokan átváltottak a drogra. A függő életmód ment tovább lényegében - ezt örököltük a szüleinktől, csak a mai generáció már nem feltétlen italban hanem drogokban éli ki.
tegnapelőtt 05:33
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Azért ez ennél összetettebb. Aki erre adja a fejét, az saját magában keresse a problémákat, ne a környezetére mutogasson.
tegnapelőtt 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert az Alkohol csak karnyujtásnyira van, de egy problémát megoldani már komplikáltabb. És a legtöbb ember a könnyebbik utat választja.
tegnap 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
A konkrét választ nem tudom, de ez biztosan benne van, egy fiatalnak milyen jövőképe lehet? Utána meg ha már gond van, akkor lehet mindenre mutogatni miért van és követelni másoktól a megoldást. Szerintem az is probléma lehet, hogy ezeket a helyzeteket nem tanítják meg nekik kezelni.
ma 06:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is csak azt láttam a 90-es években érettségivel a kezembe, hogy vár rám a munkanélküliség. Pluszban még akkor nem is volt EUs útlevelünk. Mégse lettünk alkoholisták a diáktársaimmal. Szóval ne azzal jöjjön valaki, hogy a mostani fiataloknak rosszabb. Föleg a szülök se tudtak tanácsot adni, mert sokan akkor szembesültek maguk is elöször a munkanélküliséggel.
ma 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!