Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha egy ember tökéletrs külsejű...

Ha egy ember tökéletrs külsejű, és bárkit megkaphat, akkor miért drogozik?

Figyelt kérdés
jan. 31. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Családi problémák ,nem érzi magát szeretve vagy csak kívancsisagbol kiprobalta és rögtön raszokott és már nem tud leszokni. Drogrol csak segítséggel lehet leszokni.
jan. 31. 11:04
 2/12 Kólauborkával ***** válasza:
74%
Az embernek nem csak a külseje az egyetlen tulajdonsága, így nem csak azzal lehet problémája. Lehet anyagi problémái, lelki nehézségei, élethelyzete is lehet olyan, a társaság is belevihette. A külső a legutolsó dolog a listában…
jan. 31. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

"Ha egy ember tökéletes külsejű, és bárkit megkaphat"

ILYEN NINCS!

Normális nöt nem kap meg, csak felületes lényeket, akiknek az ember nem számít.

A másik meg, hogy éppen a "tökéletes" meg a" mindene megvan,olyan gazdag" tipusú emberek között van a legtöbb depressziós, drogos, öngyilkos

jan. 31. 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
Mert gyenge jellem.
febr. 1. 05:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert az inceleken kívül senkinek nem az az egyetlen életcélja, hogy "megkapjon" valakit. 1millió más problémája lehet.

Egyébként volt drogos pasim. Nagyon jóképű volt, "bárkit megkaphatott". Azóta se láttam olyan magányos embert. Kőgazdag, elvált szülők, szeretetlenség. Anyuka külföldön az "új"

pasijával. Huszas évei elején volt akkor, de durván "anyahiánya volt." A válás után a nagyszülei nevelték, aztán tizenévesen valamelyik szülő hozzávágott egy lakást, aztán szevasz. Volt haverok, buli, Fanta, pénz, szabadság. Csak szeretet, család nem. Egyenes út volt a drogokhoz.

febr. 1. 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogy fenntartsa ezt az állapotot, ameddig csak lehet.
febr. 1. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem a párkapcsolat körül forog a világ nagyon sok embernél.

Nekem pl. a külsőmmel sosem volt gondom.

Most kicsit rendbe kellene szedni magam, meg újra kondizni járni, de igazából nem is érdekel.

Nem is ismerkedek most.

Pedig anyagi gondjaim sincsenek egyáltalán. A munkám jó. Családi problémák sincsenek.

Eleve a depresszió a probléma, meg az egyéb pszichiátriai betegségek maguk. De azt sem tudhatod kinek milyen betegsége van, akár pszichiátriai akár más típusú.

Bár nem drogozom, sosem drogoztam. De alkoholhoz volt hogy nyúltam.

Pszichiáternél meg szoktam kérni, minél erősebbet írjon, hogy üssön, szóval én is sokáig képes vagyok elmenni, a legalitás határain belül.

A droggal összetűzésbe kerülnék a rendőrséggel, meg az aztán tényleg rombolna, illetve nem tudni, milyen szenny vegyület van benne.

Szóval a drog nagyon nem jó az én szememben.

Viszont nagyon sok oka lehet annak, hogy ezzel éljen valaki, vagy hogy szingli legyen.

Te kije vagy egyébként annak, akiről ezt kiírtad, miért érdekel, hogy éli más az életét.

febr. 1. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Az alkohol is drog.

Pszichiáter minél erősebbet írjon, de a drog nagyon nem jó a szemedben? :D Szenzációs!

Másfajta élményt okoznak a drogok (egyenként is), mint bárkit megkapni.

febr. 1. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Igen, de tudom milyen káros hatásai vannak és milyen előnyei gyógyszernek, vagy a bolti alkoholnal, de az utcai drog illegális, nem követhető nem ellenőrizhető, mi van benne, mivel szennyezett, stb.

+ bűncselekmény

De nem az eszemet játszom, olvasd vissza, éppen védeni próbáltam a kérdés szereplőjét!

febr. 1. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy szeretne kicsit egyedül lenni, és valami szellemileg bonyolult projecttel foglalkozni, de mindenki dugni akar vele. Nem talál olyan embereket, akikkel megoszthatja a gondolatait.
febr. 7. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!