Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erre mit tanácsoltok? Egy...

Erre mit tanácsoltok? Egy ADHD-s ember

Figyelt kérdés

22 éves ADHD-s férfi vagyok, akinek időnként kényszergondolatai vannak. Az utóbbi időben ezek felerősödtek.

16 éves korom óta vannak kényszergondolataim. Pld rosszat akarok tenni magammal pld öngy. meg mindig féltem, hogy nem jól zártam e be az ajtót és ehhez hasonlók.

Jártam mindig pszichiáter-hez de bunkó volt, csak felírt nekem egy gyógyszert és kész. A gyógyszer egy antidepresszáns gyógyszer volt, ami egy ideig jó volt de eldobtam mert már nem használt, és teljesen más voltam és az orvos is nekem ugrott hogy minek jövök ha nem szedem, de hiába mondom el neki hogy nem használ. Azóta nem járok pszichiáter-hez.

2021-ben voltam utoljára. De most újra felerősödtek és teljesen mások is vannak.

Olyan érzésem van hogy szeretethiányos vagyok pedig van már párom 4 éve és szeret és törődik vele de akkor is érzem. Mindig fel akarom hívni mások figyelmét hogy figyeljenek rám.

többször érzem azt, hogy valami miatt futnom kell, mozognom, vagy egyszerűen lassítanom a tempót, mintha így próbálnék valamit feldolgozni magamban. Például az egyik este lementem a boltba, de nagyon messze volt, és arra kényszerültem, hogy fussak egészen a villamosmegállóig. Aztán lassan, jó sokáig sétáltam a hidegben, mielőtt visszaindultam volna. Ez azóta van így most mióta nagyon empatikus vagyok a fedél nélküliekkel és akik nem akarnak haza menni a saját családjukhoz. Nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre. De az is furcsa hogy csak télen van ilyen depresszióm és szorongások. Ezek az érzések nyugtalanítóak, és szeretném jobban megérteni, miért történnek velem. Bocsánat ha zavaros a történetem :/ remélem ki lehet bogozni .

tegnap 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg az "Amitől félünk" című filmet, melyet Ari Aster rendezett - mert így talán még időben elkerülheted a főszereplő sorsát!
tegnap 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
34%
Depressziós vagy nem ADHD-s. Mit kellett volna csinálnia az orvosnak a gyógyszeradáson kívül? Megveregetni a válladat? Beszélj a szüleiddel. Kényszergondolatok …
tegnap 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
2.: A depresszió és az ADHD együtt is fennállhat.
ma 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!