Nèha teszek valamit, másnap nem èrtem magam mièrt volt.Kifejtem.Mondok valamit, másnap megbánom, mintha egy másik ember lettem volna.Teljesem.Agyi köd,emlèkezet problémák. Változó hangulat,de jókedvem nincs,csak rosszabb ès rossz.Mi ez?
Figyelt kérdés
Mintha változna hogy ki vagyok.De nem gondolom, hogy több személy lennèk,mert akkor gondolom nem emlèkeznèk mi volt előtte.
Viszont úgy viselkedek mintha nem csak èn lennèk, illetve így már az is kèrdès,hogy ki vagyok èn?
A szemèlyisègek összessège,jól gondolom?Ezek csak normális hangulatváltozások,ès nektek is van ilyen?
ma 11:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!