Van rosszabb betegség a bipoláris zavarnál ? Mert szerintem nincs.
Szerintem a nyaktól lefelé lebénulás rosszabb lehet. Vagy akár a vakság. Vagy vakság + süketség.
Meg láttam egyszer régen egy dokufilmet egy emberről, akit valamiért folyamatosan iszonyú fájdalom gyötört az egész testében. Beültettek neki valamit a gyomrába, amitől ez a fájdalom nem megszűnt, de lecsökken az addigi fájdalom kb 3-5%-ra. Nah, az az élet pokol lehetett!
Vagy vannak azok az emberek, akiknek folyamatosan celofánnal kell betekerni a testét, mert egy betegség miatt szinte nincs is bőrük... Az is szar lehet!
Étkezési zavaros vagyok 10+ éve.
Bocs, erre gyógyszer sincs, az orvosok 95%-a hisztinek titulálja, az összes pszichiáter, akinél eddig voltam, már szrik rá, "én menthetetlen vagyok", "sohasem gyógyulok meg", stb. mert nem passzolok a "jó beteg" kategóriába.
Bocs, bmeg, tízéven keresztül voltam súlyos beteg.
Szóval ja, marha jó így. Mindegy, csinálom magamtól, csak az meg 10x annyi energia.
Voltam 54-55 kilós, majdnem gyógyult, aztán visszaestem, meg voltam 35 kilós is, napokra a haláltól.
Van rosszabb szerintem. Nyílván mindenkinek a saját nyomora a legrosszabb, de örök igazság, hogy mindig van lejjebb.
Számos fizikai betegség lehet minimum hasonlóan szörnyű, mint a te állapotod. Például a már említett teljes bénultság, vagy az ALS, ahol szép lassan elsorvad a tested, miközben végig épp elméd van és a végén megfulladsz.
Mentális betegségből szerintem egy demencia, alzehimer sokkal rosszabb. Nem tudok ki vagy, hol vagy, mi történik
Skozofrénia. Szerintem rosszabb.
De sajnállak téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!