Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az igaz,hogy a bipoláris...

Az igaz,hogy a bipoláris zavarosok korábban meghalnak és miért nem lehet gyógyítani ?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy szenvedést okoz ez a betegség nekem már sok éve. Gyógyszerek mellett is. Valahol olvastam hogy lerövidíti az életkort. Igaz ez ? Miért nem tudják gyógyítani ?
okt. 1. 02:44
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

Lerövidíti a várható élettartamot például baleset vagy öngyilkosság miatt. Az agyműködés bonyolult, ezért nehéz az efféle betegségek gyógyítása, még a kezelése is.

Jobbulást!

okt. 1. 08:22
 2/2 anonim ***** válasza:
47%
Depressziós fázisban rájuk jön az öngyilkossági hajlam. Anyám barátnője is az volt, miután megözvegyült, kiment Németbe egy pasival, és ott öngyilkos lett. A feleségem unokatesója is az volt, Újévkor felakasztotta magát. Nem vagyok orvos, de talán egy jó társ, és minél több vidámság, ami sajnos nincs sok az életben, ilyenek kellenének. Ha nem jön össze, nem lehet elhessegetni a depressziót. Esetleg talán a sport is segít. Mert állítólag endorfint termel. Olyan életmódot kell folytatni, hogy ne érezhesd magad haszontalannak, csalódottnak, mert az a vég. Csak olyan józan paraszti ésszel próbálok segíteni. Mert mindenki egyedi, egy egyéniség, én is más vagyok, nem érezhetem magam a te bőrödben. Én végigkínlódtam az életem, több rossz dolog volt benne, mint jó, bölcsebb nem lettem, csak egy vén szamár. 2 éve már nyugger vagyok, nemsokára hetvenkedem. A nyolcvanat már nem hiszem hogy megérem, azt még senki sem a családban, csak az öreganyám volt kilencven, de az vézna kis törpe volt, és nő volt. A férfiak sokkal hamarabb elmentek.
okt. 3. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!