Bipolárisok mit csináltok mániás fázisba ?
Figyelt kérdés
Nem bìrok magammal. Két napja mániás vagyok. Alig alszok és pörgök.Olyanokat csinálok amit nem szoktam. Hogyan állítsam le magam ?szept. 29. 12:16
1/5 anonim válasza:
Magad sehogy, ezen csak gyógyszer segít.
3/5 A kérdező kommentje:
Szedek rá gyógyszert. Lamolepet meg antidepit meg ripedon antipszihotikumot.
okt. 1. 01:14
4/5 anonim válasza:
Én pénzt szórok mértéktelenül, túlórákért pitizek és fel alá rohangálok a plázákban,éjjel meg a neten keresek befektetési lehetőségeket és rendelhető cuccokat
5/5 anonim válasza:
Hideg vizes tusolas nekem néha segített vagy arcmosas. De olyankor kerülöm a koffeint mert attól még jobban porgok. Kamilla teát vagy macska füvet is ki lehet próbálni. Ha még gyógyszert szedsz hívd fel az orvosod. Nekem azt tanácsolta fel 0.5 rivot simán bevehetek ilyenkor és feküdjek le korán aludni.az agynak muszáj pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!