Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van rosszabb betegség a...

Van rosszabb betegség a bipoláris zavarnál ? Mert szerintem nincs.

Figyelt kérdés
Borzasztó ami velem történik már lassan 10 éve. Egy pokol. El nem tudok képzelni ennél rosszabbat. Legtöbbször csak fekszek a depressziótól és még ahhoz sincs erőm hogy felkeljek. Izzadok,alvászavar,rossz gondolatok. Vannak jobb pillanataim,de azok nem sokáig tartanak. Párkapcsolatom is tönkrement ez miatt és barátaim sincsenek. Le vagyok százalékolva. Elképesztő,hogy az emberi agy miket tud produkálni. Ezt egy egészséges ember soha nem érti meg. Sokszor mondták hogy lusta vagyok meg hogy minden fejbe dől el. Hát kívánom nekik hogy csak egy hétig legyenek bipolárisok. Szerintetek létezik ennél rosszabb ? Lehet hogy még a rák is jobb mert abbol kigyogyulhatsz ,de ebből soha. Életképtelen vagyok.
okt. 3. 13:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A skizofrénia is brutális lehet az biztos.
okt. 4. 17:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi a rosszabb bipolnál? Ha borderlineod is van mellé😭
okt. 23. 02:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Bipoláris borderline vagyok, teljesen megértem:( most is kivagyok, azért olvasgatok a témában. 24/N
okt. 26. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Te én vagy😂 én is 24l

Utolsó előtti.

Már most imádlak utolsó.

Te hogyan tartod kordában? (Ha igen) én nem igazán

okt. 26. 23:03
 15/16 A kérdező kommentje:
És ,hogy különbözteted meg a borderlint a bipoláristól ?
okt. 28. 03:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 14-es, én is imádlak, sajnos nem igazán megy nekem sem 😂😞 állandóan szét vagyok esve... De mintha nem lenne holnap, annyira. Ez nem élet így. Vannak jobb időszakok, de olyan kevés
okt. 28. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!