Akinek bipoláris zavara van, nektek a Lamolep vagy a Depakine/Convulex volt jó inkább?
Figyelt kérdés
Én a Depakine Chronot kaptam.
Most azonban abba szeretném hagyni, mert szerintem rosszabbul vagyok tőle, mint az elején, de csak 10.05-re hívott vissza a pszichiáter, addig még megpusztulok, úgy érzem.
szept. 17. 19:50
1/4 anonim válasza:
Hirtelen ne hagyd abba. Várd meg a dokid mit mond. Elvonási tüneteid lesznek és az nm a legjobb.
3/4 A kérdező kommentje:
Bipoláris affektív zavar a neve. A pszichiáter azon gondolkodott, hogy Depakine-t vagy Lamolepet adjon és végül a Depakine mellett döntött. Viszont többen is írták, hogy ők Depakine-ről tértek át Lamolepre és jobb lett.
Őszintén mondom, hogy mióta szedem ezt a gyógyszert, csak egyre rosszabbul érzem magam. Nincs erőm, kedvem semmihez. Nem tudok mosolyogni, nevetni, nem találok örömet semmiben, híztam, hullik a hajam. Ez mind mind fel van sorolva, mint lehetséges mellékhatás.
szept. 18. 12:25
4/4 anonim válasza:
Lamolep az egyik legjobb bipolárisra. Engem az húzott ki a brutál erős depresszióból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!