Miért legalizálják a marihuánát egyre több országban ?
Figyelt kérdés
Én régebben fogyasztottam pár alkalommal . És meg voltam győződve róla hogy nem lesz legális és veszélyes. A világ nem ebbe az irányba haladt hanem egyre több helyen legális . Én úgy tudom és saját tapasztalataim is azt sugallják hogy sok embernél simán elő hozhat bármilyen pszichés betegséget .
Ennek ellenére legalizálják egyre több helyen
nov. 13. 21:33
11/12 anonim válasza:
Én annyit tudok erre mondani hogy itt európa pöcegödrében valóban egy elképzelhetetlen álom, egy misztikus dolog a fű. De elmész kicsit nyugatabbra és teljesen más az emberek hozzáállása. Én pl rendszeresen járok Tenerifére, ott klubtag vagyok egy nagyon jó social clubban. Hatalmas választékuk van, és én is meglepődtem első alkalommal, hogy mennyire jófejek egy ilyen helyen az emberek. Nyugodtan kérhetsz tanácsot a pultban, én elmondtam hogy a sativák pl. paráztatnak, így adott egy olyat amitől biztosan nem lesz bajom és így is lett. Azóta mindig látogatom mikor kimegyek. Nincs jobb mint kiülni a kellemes időben megnézni egy cigivel a naplementét egy sziklaszirtről és hallgatni az óceán zúgását.
12/12 anonim válasza:
A 11-es gyönyörűen kifejtette!
Persze biztos lesz majd egy réteg aki elkezd majd köpködni és azt mondja majd, hogy “inkább maradj itthon, jó magyar házi pálinkától jól be kell b@szni és hallgatni a 4-es 6-os villamos morajlását az óceán helyett.”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!