Miért legalizálják a marihuánát egyre több országban
?
Figyelt kérdés
Én régebben fogyasztottam pár alkalommal . És meg voltam győződve róla hogy nem lesz legális és veszélyes. A világ nem ebbe az irányba haladt hanem egyre több helyen legális . Én úgy tudom és saját tapasztalataim is azt sugallják hogy sok embernél simán elő hozhat bármilyen pszichés betegséget .
A cigi meg a pia is legális. Azoknál nem ártalmasabb.
tegnap 21:41
3/9 anonim válasza:
Többet árt a tiltás, mint amennyit használ. A szabályozott keretek közötti engedélyezés jobb megoldás. Az alkohol is veszélyes és ártalmas drog, mégis viszonylag szabadon vásárolható, fogyasztható.
tegnap 21:45
4/9 anonim válasza:
Mert jól meg lehet majd adóztatni, azért. Nehéz idők jönnek, kell a pénz.
tegnap 22:01
5/9 anonim válasza:
Mert a világ egy lefele ívelő spirálban halad. Hogy hova jutunk azt ne kérdezd, de látszik a romlás már nem csak az évszázadokat tekintve, hanem évtizedeket is.
tegnap 23:24
6/9 anonim válasza:
Aki szivni akart,eddig is szivott aki nem akar annak az arcába is tolhatjak, nem fog. Ennyi.
ma 00:53
7/9 anonim válasza:
Azért mert egyre jobban elterjed és nem lesz rendőri erő már üldözni (miközben jóval ártalmatlanabb pl az alkoholnál). Amerika is azért kezdte legálissá tenni, mert nincs annyi börtön és értelme ezzel már foglalkozni.
ma 04:40
8/9 anonim válasza:
Egyre jobban elterjed, és amikor átlép egy kritikus tömeget egy helyen a használata (lsd pl Németország) akkor a kormánynak ott már inkább éri meg full legalizálni.
Máshol is egyre több helyen fogják dekriminálni mert a tiltása is eszi az erőforrást.
Szép Magyar hazánkban azonban ettől nem kell tartani, mert 5% alatt van az értelmes drogfogyasztók aránya. Helyette nálunk megy a biofő, a hígítós dohány, és a bódító fóliás kristály, és így a kormányunk ezzel tudja mutogatni milyen gázosok is a drogosok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!