Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért gyűlölöm a gyerekeket...

Miért gyűlölöm a gyerekeket és a macskákat?

Figyelt kérdés
tegnap 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Beteg vagy, ha a gyerekeket gyűlölöd.
tegnap 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

A gyerekeket én se szeretem, de nem gyűlölőm, csak irtózom tőlük, valószínűleg pedofóbiás vagyok. A macskákat viszont mindennél jobban imádom.

A kutyákat sem szereted?

tegnap 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Már az is baj, ha pedofób, meg az is, ha pedofil. XD
tegnap 19:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Én a kutyákkal vagyok így, mindennél jobban imádom őket.

tegnap 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Na és? Ha nem bántod őket és nem hangoztatod nagyon erőteljesen ezt az érzületedet, akkor ezzel semmi baj. Mondom ezt anyukaként és macska rajongóként.
tegnap 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Honnan a faxbóp tudjam miért utálod őket, nem ismerlek. Neked kellene tudni.
tegnap 19:25
 7/10 Metionin ***** válasza:
73%
Hát ki tudja. A fóbiák sokszor irracionálisak, ha meg csak simán nem bírod őket, annak is biztos meg van az oka. Én sem szerettem soha a gyerekeket, már gyerekként sem. A kutyát, macskát meg mindig.
tegnap 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Lehet rossz tapasztalat is.

Én se szeretem se a gyerekeket, se a macskákat, de pl nem tudnám őket bántani, meg elfogadom, ha valakinek van.

tegnap 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azért, mert sokszor hangoskodnak, rosszalkodnak.

Ezek mind rá tudnak menni az ember idegrendszerére. Szerintem sokan ezért nem vállalnak gyermeket.

A macskákat pedig talán azért, mert a piszkos kis tappancsukkal megjárják a tiszta ablak előtti parkányodat, ergo koszt, és büdöset is tudnak csinálni ott, ahol ezt nem szeretnéd.

tegnap 23:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te miért, azt neked kell tudni. Sokan sokféle okok miatt rühellik a gyerekeket. Nekem pl túl sokak. Nem szeretem a nyüzsit, a magas vércse hangon visítást. A macskákat imádom 😁
ma 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!