Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem bírom a halott...

Miért nem bírom a halott nőket és gyerekeket, míg a férfiakat igen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jogot tanulok, és olyan videókat tanulmányozunk amelyek a tett helyszínén lettek felvéve. Azt vettem észre, hogy amennyiben halott férfiakat látok, semmi bajom, viszont ha gyerekekről van szó, vagy nőkről egyszerűen olyam rosszúl vagyok, hogy nem vagyok képes végig nézni.

Milyen pszihológiai vonatkozása lehet ennek?

Köszi

2020. nov. 19. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
14%

A sok TV és a libsi agymosás eredménye!

Az áldozatok többsége férfi, társadalmilag elfogadott, de inkább nevezzük megszokottnak, ha brutális gyilkosság, vagy csonkítás áldozata lesz a férfi, főként a fehérek ellenes bűncselekményekre legyint a legtöbb ember. Ezzel szemben a nők bántalmazása gaztett a gyerekeké meg rémtett és eszerint foglalkozik vele a média beléd sulykolva a fontossági sorrendet!

2020. nov. 19. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

A mai -agyament- társadalom szerint a férfi értéktelen akikért nem kár ha meghalnak.

Az érték a nő és a gyerek.

2020. nov. 19. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Mert azt a lovat ütik mindig amelyik a legjobban húz.

A mai társadalomban ez mindig a férfi aki húzza az igát.

"Ő érte nem kár".

A nők nagy része ezalatt meg otthon nézik a tv-t.

(A gyerek meg az oviban vagy a suliban.)

2020. nov. 19. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Én időnként az élőket nem bírom.
2020. nov. 19. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

#2. Csak a gyerek az érték. Tudatosan gyerekmentes (childfree) nőként ezt tapasztalom. :(

Kérdező: Nem tudom. Nincs valami múltbéli traumád ezzel kapcsolatban, ami beléd égett?

2020. nov. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!