Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi ennek a pszichológiai...

Mi ennek a pszichológiai megnevezése? Javítható?

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolgot magamra veszek és tovább képzelek egy nem létező világot. Úgy értem, mivel anyám nárcisztikus játékával nőttem fel, megtanultam kipuhatolni mások érzelmi világát. Például,ha nem volt jó kedve, akkor inkább csendben arrébb vonultam, hogy ne zavarjak. Konkrét eset is volt. Csúszott az út az utcákban és nem állt meg az autó a domb tetején és nekünk csúszott. Éppen hogy csak a festéket karcolta. De ahogy anyám patáliázott és bezavart a házba (pár lépésre előttünk volt) én elsirtam magam, mert hogy az én hibám. Mikor történt ott is osszehuztam magam.. Elszigetelődtem, és nem akarok nagyon nyitni se. Mintha mindig láthatatlan akarnék lenni. Sokáig nem is vezettem,hogy ne kelljen teret adnom magamnak, így igen én is itt vagyok és részt veszek a közlekedési játékban.
tegnap 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, hasonlít erre, de nem biztos hogy ez az (link)! Csak és kizárólag irányadásként kültem. Szakember tudja kimondani a pontos diagnózist.

[link]

tegnap 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Javítható, sok munkával, pszichológus segítségével.
tegnap 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!