Egy kicsit belefáradtam ebbe, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Van egy 26 éves barátom, aki nagyon önállótlan sajnos pszichés betegségből kifolyólag. Én is beteg vagyok de önálló. Kicsit rosszul esett hogy azt mondta hogy most az anyukája tévét néz így egy darabig nem jelentkezik mert nem szeret egyedül chatelni. Ugye ezt nem kell magamra vennem, nem velem van baja? Csak ha emiatt nem ír vissza, én nem tudhatom hogy az anyukája tévézik. Ráadásul az anyukája is azt mondta hogy kétségbeejti ez az önállótlanság, meg ő sem érti miért kell ő a chateléshez. Mit tehetek ezügyben?tegnapelőtt 15:28
2/3 A kérdező kommentje:
Az esik rosszul hogy én kérdezek tőle valamit néha nem válaszol csak annyit hogy bocsi most alszom, pedig egy beszélgetést máshogy is le lehet zárni
tegnapelőtt 16:09
3/3 anonim válasza:
Keress mást, mert neki te egyáltalán nem vagy fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!