Mit csináljak, ha belefáradtam az életbe? Túl sok a dolog egymagmra.
Túl nagy ügyet csinálsz ezekből.
Mindenkinek van házimunka és ügyintézés még a munkáján felül. Azért egy-egy orvosi vizsgálat meg elvinni az autót szervizbe nem a világ vége. Azokat letudod, akkor egy ideig nem kell vele foglalkozni.
Házimunkát meg kell tanulni úgy beosztani, hogy legyen időd pihenni és hobbikra is. Mivel egyedül vagy, így könnyebb is mindent rendben tartani.
3: így még inkább lelki dolognak érzem ezt. Meg van a magad kis rutinja és ideges leszel a váratlan dolgoktól.
Próbálj meg lazítani, nem feltétlenül ragaszkodni a rutinhoz. Ha nem megy, akkor szakemberrel is beszélhetsz erről.
Festés, cipelés, csavarozás, stb. Ettől fáj a kezem. Utána tudtam meg, hogy eleve gyenge az izületem és nem tett jót neki.
Szeretem a rendszert, de a változatosság is, csak nem így. Nem időpontra menni, meg ott dekkolni valahol, pl edzés helyett. Olyan dolgokat szeretem, ami nincs időhez kötve. Elég a munkába menni időre.
Van valami gyerekkori parád hogy mindig kézben kell tartani a dolgokat.
Nem bírsz elengedni! Mindig csinálnod kell valamit!
Nincsenek prioritásaid, így persze hogy időhiányban szenvedsz!
Túl sok felelősséget veszel a nyakadba, észre se veszed hogy te csinálod!
Például minek az autó ha annyi baj van vele?
Add el, engedd el, járj BKK-val! Egy gonddal kevesebb!
És így az összes többi felesleg!
Kicsit "SZARJÁL BELE" a dolgokba!
Lehet hogy túl korán nőttél fel, vagy mert rákényszerítettek vagy mert hagytad magad rákényszeríteni!
Kialakult a rutin, beépült a személyiségedbe, azt hiszed hogy csak így lehet!
El kell engedni az időrabló dolgokat, amire nincs szükséged, gondolom ez a legnehezebb!
Itt nincs BKK..
Nincs autó, nincs munka..
Túl korán lettem dolgokra kényszerítve és egyedül kellett megoldani, ezért fáradtam el.
Nem magam találok ki dolgokat , hogy mi a teendőm, hanem pl dokihoz kell menni vagy kutya éves oltásra, műszakira, stb. Ezen felül, ha tovább küldenek máshová, akkor az már teher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!