Belefáradtam az anyaságba hogy feleség legyek.Mit tegyek ?
Menj vissza dolgozni es ferjed maradjon otthon
.
Jaja lepjen le egy hetre rajon mennyivel nyugisabb es vissza se megy😂
Menjen szepen dolgozni , apu meg nevelje a gyerekeket.
Ezt teszi az unalom, mégha ezt nem ismerik el a nők.
Abba belelelehet fásulni hogy felkelek reggelit csinálom elküldöm a gyerekeket iskolába aztán meg semmi amíg haza nem jönnek.
Menj el dolgozni még ha fél műszakba és mindjárt lesz mindennek értelme.
Amit írnak hogy cserélj a férjeddel, a legtöbb helyen nem jó mert ő a kereső fél.
Szóval ingyen szolga vagy. Az tényleg nagyon rossz lehet.
Beszélj a ferjeddel, találjatok megoldást hogy többet legyen otthon és a tsrheket jobban osszátok meg.
mindenképpen beszélj a férjeddel, hogy milyen állapotban vagy, mert ez hosszútávon teljes depresszióhoz is vezethet. Sok kisgyerekes anyánál van ilyen, akinek nincs nagyszülői segítsége. A mindennapos monotónia és az, hogy nem tudsz felnőttek között lenni, nagyon nyomasztó hossszú távon. Keress egy hobbit, vagy eleveníts fel egyet, amit régen szerettél, de ha lehet ez ne otthoni hobbi legyen. Jó ha találsz egy befogadó közösséget (pl pinpong klub, vagy kosárfonóklub)
Nekem ami bevált: Gyerünk anyukámmal elkezdtem tornázni és jártam fazekas szakkörre szombatonként. Ehhez persze a férjem is kellett, hogy szombaton ő legyen a gyerekekkel.
Hát köszönöm szépen kedves bíztató szavaid ❤️.
Sajnos a férjem egyre rosszabb,heti egyszer jár haza akkor is veszekedik,a nagyobbik gyerek jár a nagyihoz mert a kicsi nem szeret ott lenni .És mindig veszekedik meg fenyeget hogy ne legyen a nagyinál mert ő nem szereti .Sajnos ez menthetel ő csak rosszabb lesz el kell válnom tőle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!