Egy embernek lehet egyszerre több családja?
Figyelt kérdés
2024. aug. 1. 17:30
1/29 anonim válasza:
Hogy érted?
Én a szüleimet és a testvéremet a családomnak tartom. De ezzel együtt páromat is, és az O családját is a családomnak tartom.
2/29 A kérdező kommentje:
Pl lenne egy itt Magyarországon, lenne egy Nigériában, Finnországban és így tovább. És akkor lenne ezeken a helyeken egy társ meg gyerekek tömkelegével.
És lényegében az egész élet egy nagy vakáció lenne pl ha tél, van és hid akkor lemegyek Nigériába, ha melegem van akkor a Skandináv országokba.
2024. aug. 1. 17:42
3/29 anonim válasza:
Hivatalosan nem, vadasban megoldható, ha bírod😀
5/29 anonim válasza:
Előfordul, hogy aki sokat utazik annak lesz egy második nő/férfi az életében és akár sok évig tudja párhuzamosan tartani őket egymás mellett titokban, de nem túl életszerű.
6/29 anonim válasza:
Házasság nem lehet, mert amikor osszehazasodsz külföldön, akkor kell igazolás, hogy egyedülálló vagy.
7/29 anonim válasza:
Hát akkor így nézve törvényesen és legálisan biztosan nem lehet. Titokban szerintem van ilyen, csak senki nem tud róla.
8/29 anonim válasza:
Kollégámnak thai barátnője volt, és ő azt mesélte, hogy ott gyakori, hogy gazdag európai üzletemberek "tartanak" ott második családot nővel, gyerekkel.
Nyilván nem házasok az asszonnyal, de anyagilag támogatják őket bőségesen.
10/29 anonim válasza:
Nigériában ha túléled akkor simán lehet igazolás nélkül is bárkid, de szerintem ez áll a világ kétharmadára. A házassággal szembeni finnyáskodás libsi csökevény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!