Egy embernek lehet egyszerre több családja?
Figyelt kérdés
2024. aug. 1. 17:30
21/29 anonim válasza:
Elvált szülők gyereke vagyok. Egyik héten apámnál vagyok (új feleség és gyerek), a másik anyámmal vagyok (új férj és gyerek). Három féltesóm van.
Így mondhatni két családom van. Lassan 18 leszek és elmondhatom, hogy jó a viszonyom mindenkivel a családjaimban.
22/29 anonim válasza:
A kérdező nem ilyen oldalról tette fel a kérdést.
23/29 anonim válasza:
Egy dúsgazdag pozsonyi parlamenti ex-képviselőnek (Boris Kollár, az általa alapított "A családért" párt képviseletében volt a parlamentben jelen) 12 v. 13 különálló családja van (vagyis minimum ennyi gyereke pont ennyi szeretőtől, vagy feleségtől, vagy volt feleségtől...), viszont nem él bigámiában, de mindegyikükről (gyerekeiről és anyjukról) gondoskodik (rendszeres kapcsolattartással, egymással is, amolyan "nagy családi összetartással", tartásdíjon felüli apanázsokkal).
24/29 anonim válasza:
Ő aztán irigylésre méltó férfi 🙃
25/29 anonim válasza:
A #23-as vagyok, újból: bocsánat, Boris Kollár pártja nevének a magyar nyelvbe átültetett helyes változata "Egy család vagyunk" (Sme rodina), és ezt a nevet - eredetileg pszichológiai hadviselésként - azért választották, hogy a választási kampány során a Fico vezette SME ("Vagyunk") párttól ellopjon néhány szavazatot vagy szimpátia-nyomatékot.
27/29 anonim válasza:
Ezt is ellepték a lepontozó neolibernyák trollok.
28/29 anonim válasza:
#27 "Neolibernyák"? Mert a konzervatív családmodell az 1 férj és 4 feleség plusz melegorgiák igaz?
29/29 anonim válasza:
Te #28-as azért vagy neolibernyák, mert jólesik neked, ha hazudhatsz, vagy kifordíthatod a más szavát? Az "1+4" muszlim rítus, vagy a "melegorgiák" mióta a konzervatívok családmodelljei? Látom, a zsidóknak nagyon kifizetődik ma is, hogy kihajították a 10-parancsolatból a "Ne hazudj!" tételt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!