Mit tennétek ha a férj az annyát pátolja neki ad igazat? Én mint feleség nem szólhatok semmit mert az annya a király!
Van 2 gyermekünk én dolgozok napi 12 14 órát anyósom itthon volt a nyári szünetben és mikor olyanja volt akkor a gyerekeimnek nem adott enni! Én ezt szóvá tettem és én kaptam! Itt lakunk anyósomnál mert a mi lakásunk felújítás alatt van a férjemnek 1.3 részben köze van a házhoz!
A mi házunkat eladtuk ami közös néven volt az új csak a férjem nevére került mert több mint 1hektár és azt csak az ő nevére mehetett mert neki volt meg hozzá a papírja! Már most azt pedzegeti hogy mehetek üres p....... oda ahova akarok! Állandóan provokál hogy meg tudjon ütni! Míg külön laktunk addig nem volt ilyen mióta ide költöztünk minden megváltozott! Az albérlet nem opció nálla!
Bocsánat ha hosszú és zavaros de nagyon ideges vagyok!
Nehéz dolog, de én a helyedben elválnék. Ez nem lesz jobb, mindig anyósnak lesz igaza, és a férjed is egy utolsó paraszt. Mi az, hogy üres pcsával? Az a baj, hogy a gyerekek mentális egészségére sincs jó hatással egy ilyen apa. Teljesen kisemmizett, te csak dolgozol, hogy legyen pénz.. gondolom a pénz közös, és jól jön a fizetés nekik is...
Ha magadnak és a gyerekekenek is jót akarsz válj el. Ebből jobb nem lesz
Először is a helyedben sürgősen elkezdeném megtanulni a magyar nyelvet, az alapvető heylesírási szabályokat, brozalom, ahogy írsz!
Másodszor hiába van az új ház csak a férj nevén, ha biznyítani lehet, hgogy a közös ház árából vettétek, ugyanúgy közös tulajdon, illetve már csak azért is az, mert a házasság alatt vettétek - szóval még véletlen seem az övé minden, továbbra is a fele a tiéd.
Ezen kívül menj be az önkormányzatra, ott van ingyenes jogi tanácsadás, ahol tudnak segítséget adni, hogy tudsz elkezdeni valamit.
"Állandóan provokál hogy meg tudjon ütni! "
Szóval ütött már meg, ez egy bántalmazó kapcsolatt.
Gyerekekkel is így van? Hogy nekik is figyelni kell mert különben kapnak egyett
Szerintem itt már az hogy az anyja neki a "király" csak a jéghegy csúcsa.
Voltak ott már dologok előtte is. Pl a ház eladás és körülményei
Te nem igazán tudsz semmit tenni hogy férjed változzon. Nem akar, nem is fog. Neki jó úgy ahogy van.
De pl ha már őt nem zavarja hogy q saját gyerekei éhen maradnak az anyja miatt mert az nem ad nekik enni ott már tiszta a szituáció.
Sose fog titeket választani az anyjával szembe. Most hogy ott is laktok nála ez az "anya mania" csak felerősödött nála.
Tudom hogy necces de én nagyon az elválás felé terelném az életem. Nem lesz könnyű, mert ha párod hajlamos arra hogy meg üt akkor mikor felhozod akár tetlegesség is lehet, a ház miatt is lesznek gondok hogy mivel közös vagyonából lett megvéve de csak a férj nevén van ugyan úgy ketté megy válás esetén. Plusz nem egy beletörődő fajtának tűnik a párod, tuti hogy ott tesz majd neked keresztbe ahol tud.
Én a családkisegítőbe vagy valami jogi tanácsadásra el mennék mielőtt bármit is lépek. Hogy tisztán lássam a helyzetet. Milyen opcióim vannak.
Gyerekek hány évesek? Milyen a kapcsolatuk az apjukkal?
Te már az előző három kérdésednél is pontosan ilyen zagyván írtál le mindent, és már az előző három kérdésednél is megmondtuk, lehet elválni.
Ennyi.
"A mi házunkat eladtuk ami közös néven volt az új csak a férjem nevére került mert több mint 1hektár és azt csak az ő nevére mehetett mert neki volt meg hozzá a papírja!"
És te voltál olyan marha, hogy ebbe belemenj???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!