Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a férj az...

Mit tennétek ha a férj az annyát pátolja neki ad igazat? Én mint feleség nem szólhatok semmit mert az annya a király!

Figyelt kérdés

Van 2 gyermekünk én dolgozok napi 12 14 órát anyósom itthon volt a nyári szünetben és mikor olyanja volt akkor a gyerekeimnek nem adott enni! Én ezt szóvá tettem és én kaptam! Itt lakunk anyósomnál mert a mi lakásunk felújítás alatt van a férjemnek 1.3 részben köze van a házhoz!

A mi házunkat eladtuk ami közös néven volt az új csak a férjem nevére került mert több mint 1hektár és azt csak az ő nevére mehetett mert neki volt meg hozzá a papírja! Már most azt pedzegeti hogy mehetek üres p....... oda ahova akarok! Állandóan provokál hogy meg tudjon ütni! Míg külön laktunk addig nem volt ilyen mióta ide költöztünk minden megváltozott! Az albérlet nem opció nálla!

Bocsánat ha hosszú és zavaros de nagyon ideges vagyok!

szept. 6. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

😅 Anyósod nagyon nincs tisztában a jogrendszerrel.

(házasság alatt szerzett vagyon)

Egyébként meg egy pofont megér h feltudd jelenteni 😉

Utána jöhet az ügyvéd.

Az exférjedet aki anyuci pici fia meg még anyuka vagyonából is kiforgatod 🤗

szept. 6. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 Majd az forgatja inkább ki az ő vagyonából! 😂😂😂😂😂😂😂😂
szept. 6. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Amuugy, csak bizonyíték kell, hangfelvétel, vagy videó. Gyerekekkel hogy bánik? Ha ők is kapogatnak pár pofont, akkor futni a rendőrségre pár bizonyítékkal és szarba lesz ezzel, majd anyukával éljenek együtt.
szept. 6. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Hiába van a férjed nevén az új ház papíron, attól az még közös vagyon, kérdező. Add be a válást, amikor az új ház már minimálisan is költözhető, es menj oda a gyerekekkel. Aztán szépen eladjátok és felezitek az árát.
szept. 7. 07:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Javasold neki hogy akkor az anyjának csináljon gyereket, ne neked.. :-P
szept. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!