A tulzott szeretet es aggodalom miatt lehet ?
Figyelt kérdés
A tulzott szeretet es aggodalom miatt kialakulhat agressziv kenyszergondolat ? Tehat valakit annyira szeretsz, hogy mar magadtol is felted, hogy nehogy bantsd ot vagy arts neki es az agyad olyan dolgokat kreal, hogy mintha te lennel a nagyon rossz, az aki art stb.. ocdnek nevezik ezt azt hiszem ha jol utana olvastam.. mar keseket es minden olyan eszkozt is kerulok mert ha ra nezek mar stressz fog el.. az agyam krealja a rossz dolgokat, azota van ez amiota lattam par nagyon rossz videot biztos vagyok benne, mert azelott soha sem volt ilyen csak igy hirtelen jott az egeszma 08:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!