A tulzott szeretet es aggodalom miatt lehet ?
Figyelt kérdés
A tulzott szeretet es aggodalom miatt kialakulhat agressziv kenyszergondolat ? Tehat valakit annyira szeretsz, hogy mar magadtol is felted, hogy nehogy bantsd ot vagy arts neki es az agyad olyan dolgokat kreal, hogy mintha te lennel a nagyon rossz, az aki art stb.. ocdnek nevezik ezt azt hiszem ha jol utana olvastam.. mar keseket es minden olyan eszkozt is kerulok mert ha ra nezek mar stressz fog el.. az agyam krealja a rossz dolgokat, azota van ez amiota lattam par nagyon rossz videot biztos vagyok benne, mert azelott soha sem volt ilyen csak igy hirtelen jott az egesznov. 7. 08:04
1/4 anonim válasza:
Ha választ szeretnél akkor le kéne írni miről van szó.
Az öszinte szeretet nem szül kényszergondolatokat mert önzetlen. Ha bánatani akarsz valakit inkább fordulj pszichológushoz mielőtt baj lesz és kerüd el az illetőt mert nem szeretet amit érzel.
Ha a kisbabádról van szó ott felmerül az anyában amíg pici, hogy akár bánthatná is. Mivel ki van szolgáltatva neki a pici és nyomasztó érzés, hogy rajta múlik az élete. Ez normális. Nem fogos bántani. Ha túl erős az érzés akkor ezesetben is javasolt segítséget kérni.
2/4 A kérdező kommentje:
Épp ez, hogy szeretek valakit de valamiért rossz gondolatokat szül az agyam, és szorongok és stresszelek, mintha az agyam azt akarná, hogy lássuk bántanám-e a másikat vagy ilyesmi
nov. 21. 08:35
3/4 A kérdező kommentje:
Ilyen ocd szerű dolog én azt olvastam
nov. 21. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!