Hol tudnék dolgozni mentális betegségekkel ?
Figyelt kérdés
A legtöbb helyről kirugtak vagy eljöttem a depresszio és a szociális szorongás miatt. Nagyon kéne a munka de fogalmam sincs hogy hol tudnám megálni a helyem. Nem értek semmihez.nov. 6. 22:38
1/9 anonim válasza:
Otthonról végezhető adminisztratív munka.
2/9 anonim válasza:
sehol kb, vagy leküzdöd olyan szinten h tudj dolgozni valamit vagy kalap kabát
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom leküzdeni. Sokszor bebeszélem magamnak hogy miért vagyok ilyen amikor masok meg boldogok társaságba és nem szoronganak. Undorító hogy a rossz emberek boldogok és magabiztosak nagyképűek. Sok mentális ember meg rendes kedves.
nov. 6. 23:34
5/9 anonim válasza:
Volt szerencsém egy-két mentálishoz, egy sem volt rendes, kedves, sőt.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is és kedves ertelmes emberek a nagy része. Persze köztük is van aki nem az,de sokszor arról nem ő tehet mert agya iranyítja.
nov. 7. 02:25
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Mindenkit az agya irányít. Át kell gondolni, hogy miért rúgtak ki, meg jöttél el előzőleg és azokat helyretenni mentálisan. De van aki eleve nem tud alkalmazkidni, nem tud csoportban dolgozni, ehhez nem kell mentális betegség, vannak ilyen személyiségek. Nekik való az otthoni munka, de ha semmilyen végzettséged nincs, akkor nehéz ez is.
8/9 anonim válasza:
Indíthatnál saját kisvállakozást. Jó néhány olyan lehetőség van, amihez nem szükséges nagy kezdőtőke, otthonról végezhető és ha interneten végzed az értékesítést, akkor nem szükséges emberekkel találkoznod. Külföldi vevők esetén szükséged lehet angol nyelvtudásra, de az e-mail kommunikációban a Google Translate vagy a Deepl is tud segíteni.
Kapásból néhány: póló szitanyomás, szappankészítés, gyertyaöntés stb. Ezeket csak példaként írtam, mert ezekkel nagyon sokan foglalkoznak már, de ha találnál egy hasonló, de saját ötletet és azzal indulnál el, akkor jó esélyed lenne egy prosperáló vállalkozás beindítására.
9/9 anonim válasza:
Kezelteted magad?
Nekem is van problémám, de gyógyszerrel és pszichoterápiás kezeléssel jól vagyok, dolgozni is tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!