Szorongok a mentális betegségektől mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig azon szorongtam szívbeteg vagyok ami nagyjából már elmúlt de sokszor bemeséltem magamnak a tüneteket , most jött az, hogy mentális beteg vagyok vagy skizofrén és már azt hallgatom, hogy mikor fogok hangokat hallani vagy mikor fogok hallucinálni már sokszor a belső hang ami megy a fejbe se tudom már meg különböztetni, hogy ez vajon tényleg skizofrén tünet-e… szorongok, mindennap jut eszembe valami, hogy mi van ha…? Félek, hogy téveszméim lesznek, már az agyam rakott össze sok hülyeséget, hogy szorongani kezdtem és beszéltem magamba a meg nyugtatásnak az érdekébenokt. 9. 06:21
1/4 Manó11 válasza:
szerintem keress fel egy szakembert. én is szorongással küzdök,kezelnek gyógyszerekkel. nem szégyen a betegség. Jobbulásdt!
3/4 anonim válasza:
Keress fel egy szakembert (pszichológus, pszichiáter, ahova ők küldenek)! Nyugalom, nekik ez a munkájuk, tudnak majd neked segíteni valahogyan. Jobbulást!
4/4 Manó11 válasza:
1es vagyok. Ketilept prolong 400mg rivotril 2mg és Scippa 10mg ezeket szedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!