Ezen mentális betegségek között mind kitaláció?
Depresszió, mindennap sodrodni az árral, ahelyett, hogy tenni valamit.
Pánikbetegség, beképzelt félelmek, hogy ne kelljen dolgozni menni.
Borderline, figyelemhiány, divatbetegség.
Kényszerbetegség, nyugalom hiánya, állandoan csinálni valami zagyvaságot.
Skizofrénia, álomvilágban élni.
Poszttraumás stressz szindróma, múltban élni, és kivetíteni minden élethelyzetre.
Nárcizmus, nem, nem, mindenkinek megvan a maga élete! :)
Anorexia, testképzavar, ez nem létezik szerintem, csak versenyzés, mértéktelenség.
Autizmus, gyenge szociális készség.
ADHD, koncetrációzavar, elkényesztett gyerekkor következménye.
Önbizalomhiány, LÉTEZIK! Mindannyian azok vagytok, akik "ezekben" szenvedtek, tegyetek ellene! :) Sok sikert!!!
Idiotizmus: azt hinni, a mentális betegségeket csak beképzelik az emberek. Pelda: a kérdező maga.
Depressziós és panikbeteg vagyok. Mindkettő hullámokban jön, a depresszió mentes idoszakaim hosszabbak, a pánik kb mindennapos. Köszönöm szépen, dolgozom, egy napot sem hiányoztam még miatta. Sőt, volt hogy a főnököm talált rám az út szélén munkába menet és haza akart vinni.
Szerintem te maga vagy a kitaláció.vagy az agyad nincs helyén(tuti)
Ezek ellen NEM LEHET tenni.senki se lenne beteg ha lehetne.idióta!
Idiotizmus-azt írni hogy elkényesztett, és minden után felkiáltójelet tenni, főleg a legnagyobb hülyeségek után.
5 Reméljük már eltűnt a kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!