Akinek hege van, ti mit mondtok ha valaki meglatja?
elsosorban onkarositasra gondolok, hiszen ha valakinek mutete volt vagy balesete akkor se mutogatja, viszont tud ra oszinten valaszolni.
nekem a karomom meg a combomon vannak. regebben vagdostam is magam, de aztan at tertem a kaparasra (addig vakartam amig veres lett), mert a ver elallitasa macerasabb kicsit. mondjuk mellette neha a combomat is vagdostam, ha mondjuk kadban vagy valahol olyan helyen voltam ahol nem gond, hogy verezni fog.
szeretnem le szogezni, hogy mar egyaltalan nem csinalom, es kezelve vagyok, tehat jarok phszihologushoz. de ha valaki meg latja majd nyaron nyilvan nem akarok mindenegyes alkalommal lelkizni. kitalaltam, amugy azt, hogy azt mondom ekcema, de az nem igy nez ki, szoval ez csak akkor valik be, ha valaki nem tudja hogyan nez ki.
bar lattam mar olyat, aki egyaltalan nem takarja, de mar tiszta, csak meg is latszik. es az emberek ez alapjan mashogy neznek valakire szerintem. en meg ezt nem akarom.

6
A gyerek sem hülye, csak kicsi. Mondhatod nekik, hogy megvágtad magad direkt, mert rosszul voltál. CSAK AKKOR, ha kérdezik.

8
Majd ha nagyobbak lesznek, akkor lehet, hogy meg fognak kérdezni.
"Néha azt mondom, megégettem, és nekik is szeretném ezt de ha felnőnek tudni fogják,"
Nem érdemes ilyet mondani. Nem égetted meg. Megvágtad. Ne legyen tabu ez. Tudom, hogy könnyű mondani, de van saját tapasztalatom pszichés betegségekről és arról, hogy milyen hatalmas tabu lehet belőle. Az meg nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!